virtuális világ Google Street View alkalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen bezsongtak az emberek, mióta Magyarországot is be lehet járni a Google Street View alkalmazással. Megtalálhatod a házad, a munkahelyed, sőt, ha szerencséd van, még a kutyádat is. Őrült jó!

Végre Magyarország is bejárható lett a Street View-n (magyarul utcakép) keresztül. A Google először 2009-ben próbálkozott ezzel, de abbamaradt a terv, mert az akkori adatvédelmi biztos kifogásolta, hogy arcképek és rendszámok is látszanak az utcaképeken. A Google autói később 2011-ben és 2012-ben már fotózhattak nálunk, most ezekből a képekből állt össze a Street View, ami mától éles. Izgatottan megkerestük szerkesztőségünket is, íme:

Forrás: maps.google.com
Forrás: maps.google.com

A Life.hu szerkesztősége a Street View-n

A Street View-t 2007-ben indította útjára a Google, és azóta 44 ország több mint 3000 városa vált virtuálisan bejárhatóvá a segítségével. Egyszerűen lehet használni: a Google térképen rá kell keresni egy címre, és ha van fotó a helyről, azonnal megjelenik oldalt. Lehet felfele, lefele, előre, hátra szaladgálni a nyilak segítségével. Mi már nagyon vártuk az alkalmazást. Kolléganőnk, Barbi örömmel fedezte fel Merész nevű kutyusát az utcaképen, másik munkatársunk, Kriszta felkiáltott, hogy ezen a fotón még nincs lefestve a kerítésük. Jó keresgélést és mókázást nektek is!

Imádunk a budin ülve olvasnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130422-egy-nemet-tanulmany-szerint-a-ferfiak-jobban-szeretnek-a-budin.htmlA legrosszabb filmdalok, amiket ne hallgass meghttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130419-a-legrosszabb-filmdalok-betetdalok-amiket-meg-veletlenul-se-hallgass-meg.htmlCipő édesanyja fizette fia temetéséthttp://www.life.hu/szorakozz/20130421-a-republic-elhunyt-enekesenek-bodi-laszlo-ciponek-az-edesanyja-keptelen.htmlKunu Lenke, Magyarország tetőfedőnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-nok-kulonleges-foglalkozassal-kunu-lenke-magyarorszag-tetofedonenije.htmlBikiniben viháncol Kim Basinger lányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130419-lifenight-baratnoivel-egyutt-bikiniben-paradezott-kim-basinger-es-alec-baldwin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.