Kis mennyiségű kábítószert talált a svéd rendőrség azon az autóbuszon, amelyet Justin Bieber kanadai popénekes koncertkörútján használ.

A drog mellett egy kábítópisztolyra is bukkantak, amikor szerda este átkutatták az üres járművet, amely az énekes stockholmi koncertjének helyszíne, a Globen koncertközpont előtt parkolt - közölte csütörtökön Lars Bystrom rendőrségi szóvivő.

Forrás: AFP


Hozzátette, hogy nincs gyanúsítottjuk, és senkit nem vettek őrizetbe. Nem árulták el azt sem, milyen fajta kábítószerről van szó, mondván laboratóriumi elemzésre küldték a drogot. A rendőrség azután lépett akcióba, hogy a buszból marihuánaszag áradt ki, amikor az előtt a szálloda előtt parkolt, ahol Bieber megszállt. Riasztották a kábítószer-ellenes csoportot, és a koncert idején átkutatták a járművet. A kanadai énekes 2013. évi világturnéja keretében lépett fel Stockholmban.

Forrás: MTI

 

Gyászol Justin Bieberhttp://www.life.hu/szorakozz/20130314-justin-bieber-kanadai-popsztar-horcsoge-pac-meghalt.html Összeesett Justin Bieber a színpadonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130308-justin-bieber-osszeesett-a-szinpadon-legutobbi-koncertjen-londonban.html Justin Bieber letolt nadrággal flangált az utcánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130301-justin-bieber-enekes-sztar-letolt-nadraggal-flangalt-az-utcan.html Justin Bieber a fenekét mutogattahttp://www.life.hu/szorakozz/20130121-justin-bieber-zenesz-tinisztar-letolta-a-nadragjat-es-megmutatta-hatsojat.html Balesetet szenvedett Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-balesetet-szenvedett-justin-bieber.html A televízió legnagyobb nőcsábászaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130425-a-televizio-legnagyobb-nocsabaszai-david-duchovny-charlie-sheen-matt.html Kamerák előtt szexelt Penélope Cruz (18+)http://www.life.hu/szeress/20130424-lifenight-penelope-cruz-szineszno-fedetlen-mellekkel-forgatott.html Csipke és fodor - ez lesz a férfidivat?http://www.life.hu/legytrendi/20130424-lifenight-csipke-es-fodor-lesz-a-ferfi-fehernemudivat.html A fővárosban melegítenek be a külföldi sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-budapest-park-szorakozohelyen-a-gerendai-karoly-sziget-szervezoiroda-szakemberei-vettek.html Megdöbbentő - idegenek, mégis ikreknek néznek kihttp://www.life.hu/tested-lelked/20130425-egy-kanadai-muvesz-vadidegen-embereket-fotozott-le-egyutt-akik-nem.html