Egy nagyszerű ötlet, némi photoshop tudás, egy tumblr oldal és máris kész a valódi szellemi maszturbáció. Tündéri kismacskák szexis kandúrokkal, az ember lánya pedig azt sem tudja, melyik oldalra nézzen.

A blog készítői pontosan tudják, hogy mi kell a nőknek. A Des Hommes et des Chatons édes pasik és imádnivaló kiscicák ügyes, szemet gyönyörködtető kombinációja. Van kép reggeli ébredésről, nyujtózkodásról, tejszürcsölgetésről, sztárokról, zongoráról és táncról is. A macsók és a macsekok pedig természetesen teljes szinkronban és összhangban feszítenek.

Forrás: Tumblr: deshommesetdeschatons.tumblr.com

Egy ilyen galériából természetesen a sztárok sem hiányozhatnak. Adam Levine, David Beckham, Channing Tatum, Johnny Depp, Jude Law, Ryan Gosling, és Robert Downey Jr. is helyet, illetve cicát kaptak a Des Hommes et des Chatons blogon. Kövesd te is a Szexpázsit oldalt és kattints az igéző képekért.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!


Múltidéző tekerés és palacsintaparti - Hétvégi tippekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130424-szorakozas-szabadido-program-mulidezo-tekeres-es-palacsintaparti-tippek.html Világszenzáció: vombatbébi született Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-vombatkolyok-szuletett-a-budapesti-allatkertben.html Matt Damon iskolatársai voltak a bostoni merénylőkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-matt-damon-szinesz-kozepiskolajaba-jartak-a-bostoni-merenylet-elkovetoi.html Szemét a főnöknő? Csináld ki!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130424-mozi-szorakozas-film-szemet-a-fonokno-csinald-ki-.html Undorító balesete volt a szép modellnekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130424-cara-delevingne-brit-modell-arcat-lekakalta-egy-madar-new-yorkban.html 9 dolog, amit ingyen megtehetsz Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130424-egy-kulfoldi-portal-osszegyujtott-9-dolgot-amit-ingyen-megtehetunk-budapesten.html