Vízi csúszdákat kell tesztelnie egy fiatal srácnak egész nyáron. Körbeutazza a világot, csusszan és pontoz. Hát nem az övé a világ legjobb munkája?

Csúszdatesztelő - elsőre viccesnek hangzik, de bizony ez a munkája egy fiatal srácnak, akit ezért mindenki irigyel. A 22 éves Seb Smith borzasztóan büszke magára: kétezer társát kellett legyőznie, hogy elnyerje ezt a pozíciót. Azt nem tudni, mi alapján esett rá a választás.

Forrás: Northfoto
Seb, a csúszdatesztelő

A srácra "kőkemény" munka vár: fél év alatt egyik egzotikus helyről utazik majd a másikra, ahol kipróbálja az összes lélegzetelállító csúszdát, és felállít egy rangsort. Ellátogat például Mallorcára, Törökországba és Egyiptomba is. A fiú azt mondta: ezzel valóra vált egy álma.
Legutóbb egyébként a világ legmenőbb munkahelyét sikerült megtalálni. A Life.hu is megírta, hogy egy brit IT-cég irodájában hinta, csúszda, kocsma és minden földi jó található.

 

Csúcs - megvan a világ legviccesebb munkahelyehttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-nagybritannia-legviccesebb-munkahelyen-csuszda-hinta-mozi-es-kocsma-is-van.html Egy mondat tett gazdaggá egy nőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-egy-no-nyilatkozott-a-tevenek-megzenesitettek-egy-mondatat-es-hires.html Tönkreteszi Gáspár Lacit a drogbotrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-gaspar-laci-enekes-fellepeseit-sorra-mondjak-le-drogbotranya-miatt.html A televízió legnagyobb nőcsábászaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130425-a-televizio-legnagyobb-nocsabaszai-david-duchovny-charlie-sheen-matt.html Gombok és cipzárok díszítik a modellek bőréthttp://www.life.hu/szorakozz/20130424-lifenight-bizarr-gombokat-cipzarokat-es-kapcsolokat-festett-a-japan-muvesz.html