A héten a Hal a tortán műsorban Sarka Kata fogadta saját, Hajdú Péterrel közös otthonukban vacsoravendégeit. A hihetetlen luxus láttán mindenkinek tátva maradt a szája.

Hajdú Péter és felesége Sarka Kata most először mutatta meg fényűző otthonukat a Hal a tortán műsorban. A döbbenet még a sokat látott vacsoravendégek arcára is kiült. Ganxsta Zolee rögtön közölte, hogy a TV2 Frizbi műsorvezetőjének és feleségének akkora a gardróbszekrénye, mint amekkora neki a lakása. Cseke Katinka pedig szinte sokkot kapott a hatalmas, luxussal felszerelt rezidencia láttán - mondván, hogy ő még csak filmekben és katalógusokban látott ekkora lakást.

 

 

Halálosan megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130415-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.html Nekiment Fábry exszeretőjének Hajdúhttp://www.life.hu/legykepben/20130409-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-nekiment-hada-renata-magyar-ujsagirononek.html Papucsot csináltak Hajdú Péterbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-papucs-lett.html Hajdú Péter megríkatta Dukai Regináthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-hajdu-peter-miatt-sirt-dukai-regina.html Néhány szál virág takarta csupán Sarka Katáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130426-sarka-katat-nehany-virag-takarta-csupan-legutobbi-fotozasan.html Ilyen luxusban él Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130424-sarka-kata-a-hal-a-tortan-szereploje-fantasztikus-hazban-fogadta.html Berki Krisztián tartja formában Sarka Katáthttp://www.life.hu/legykepben/20130419-sarka-katat-ferje-hajdu-peter-baratja-berki-krisztian-edzi.html Sarka Kata diétája kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-hajdu-peter-musorvezeto-aggodik-amiert-felesege-sarka-kata-dietazik.html Szöszi szívtipró Sarka Kata kisfia - fotó!http://www.life.hu/anyaskodj/20130312-sarka-kata-es-hajdu-peter-kisfia-david-tunderien-nez-ki.html Szabadulna intim testékszerétől Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-sarka-kata-magyar-celeb-szabadulna-intim-testekszeretol.html