Ashton Kutcher Kalifornia színész verekedés fesztivál Stagecoach Security
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összetűzésbe került a biztonságiakkal Ashton Kutcher egy zenei fesztiválon Kaliforniában. A cowboynak öltözött színészt az egyik őr ellökte és ekkor kitört a káosz...

Erőszakba torkollott a Stagecoach fesztivál Kaliforniában. Az egyik "áldozat" Ashton Kutcher volt. A színész cowboykalapot húzott a fejére, kockás ingbe és farmerbe bújt - így próbálta élvezni a countryzenét, de végül egy kínos incidensbe keveredett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashton cowboyszettben

A TMZ.com beszámolója szerint a sztár az úgynevezett VIP részen volt a színpad mellett, és kedvenc előadói, Nick 13 és Dwight Yoakam fellépését várta, amikor egy nő odalépett hozzá. Csak üdvözölni akarta és kezet rázni vele. Amikor Ashton elindult felé, egy biztonsági ember közbelépett és mindkettejüket ellökte. Ekkor kezdett a színész és az őr verekedni. A sztár barátja lépett közbe, majd elhagyták a helyszínt. Szemtanúk szerint nem a színész, hanem egyértelműen a biztonsági ember viselkedett agresszívan.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.