Egy dollár lett a fizetése a Facebook atyjának

facebook egy dollár alapító fizetés Mark Zuckerberg Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg is csatlakozott az egydollárosok táborához: idéntől jelképesen ennyit vesz fel fizetésként. Persze nem kell sorban állnia segélyért...

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Facebook vezére, Mark Zuckerberg az idei évtől egydolláros, körülbelül 230 forintos éves fizetést kap. Természetesen nem kell félni, hogy elszegényedne. Amióta a Facebook kikerült a tőzsdére, részvényeinek értéke több milliárd dollárra rúg. Ezen felül további 60 milliós részvényeken ül, amelyekhez piszkosul olcsón juthat hozzá 2015-ben.

Forrás: Wikipedia/Guillaume Paumier
Forrás: Wikipedia/Guillaume Paumier

Nem ő az első internetes guru, aki egy dollárért dolgozik. Steve Jobs is ennyiért vállalta el anno, hogy rendbe teszi az Apple-t 1998-ban. A Google társalapítói, Larry Page és Sergey Brin is egy dollárra csökkentették fizetésüket.

Cowboynak öltözött és verekedett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-ashton-kutcher-szinesz-egy-biztonsagi-emberrel-verekedett-a-stagecoach-fesztivalon.htmlHámori Gabriella lett a legjobb színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-hamori-gabriella-a-legjobb-szineszno-dijat-vehette-at-belgiumban-egy.htmlSemleges öltöző bizonytalan neműeknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-semleges-oltozot-hoz-letre-egy-sved-iskola-a-nemi-identitasaban.htmlPiszkos tánc - új őrület az internetenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-egy-forron-salsazo-paros-az-internet-uj-sztarja.htmlA fiatal özvegy, és akit bogár csípett halálrahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130426-pina-menichelli-leda-gys-italia-almirante-az-olasz-nemafilmek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.