Tóth Gabi X-Faktor mentorok Alföldi Róbert Szikora Robi tehetségkutató showműsor Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt tovább az RTL Klub és hétfő este a Fókuszban kihírdette az eddig eltitkolt idei X-Faktor mentorainak névsorát. A régi felállásból csupán csak Geszti Péter maradt, a többiek személye sok mindenkit meglepett.

2013-ban az X-Faktor mentori székében foglal majd helyet: Tóth Gabi énekesnő, Szikora Robi, az R-Go együttes frontembere, Alföldi Róbert színész-rendező, a Nemzeti Színház hamarosan távozó igazgatója, és a tapasztalt x-faktoros, Geszti Péter.

Nem szórja a pénzét az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20130327-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-sporolos-nem-szorja-a-penz.htmlSüllyesztőbe került az X-Faktor egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130320-feher-zoltan-az-xfaktor-sztarja-sullyesztobe-kerult-oltonyt-arul.htmlLe akarják nyúlni az X-Faktor győzteséthttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-olah-gergo-enekes-az-xfaktor-sztarja-arrol-panaszkodik-hogy-penzt.htmlStohl András lesz az X-Faktor műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130301-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-lehet-az-xfaktor-musorvezetoje.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 71. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130425-muller-peter-heti-utravalo-71-resz.html8 boldogságtipp Paulo Coelhótólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-8-boldogsagtipp-paulo-coelhotol.htmlPasivélemény: "Megijedtem a felelősségtől"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130429-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-megijedtem-a-felelossegtol.htmlMeztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.