Tóth Gabi Keira Knightley Pál Dénes Damu Roland X-Faktor házasság Völgyesi Gabi Alföldi Róbert Szekeres Nóra babavárás Szikora Robi Kiss Ramóna Geszti Péter Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten férjhez ment Anglia szépsége, bejelentette kisbabája érkezését a népszerű magyar műsorvezető, és összeállt az X-Faktor új zsűrije. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Babára vágynak a sztárok

Szekeres Nóra, a TV2 bájos színésznője bejelentette, hogy gyereket vár. A baba nemét még nem tudni, de Nóra szerint csak az a lényeg, hogy egészséges legyen. A Barátok közt szépsége, Kiss Ramóna pedig arról mesélt a Life.hu-nak, hogy öt éven belül akár gyermeket is vállalna. Völgyesi Gabi kisfia pedig még csak 15 hónapos, de az énekesnő elárulta, hogy hamarosan akár jöhetne a második csemete is.

TV2 press
TV2 press

Akiknek gondot okozott a csajozás

Az ember azt hinné, hogy az álomszép szemű Pál Dénesnek könnyen megy a csajozás. Pedig a Voice nyertese a szerelemben még kissé gyakorlatlan, és egyelőre tart a csajozástól. Hogy ki segített neki, arról itt olvashatsz. Azt is nehéz elhinni, hogy a szexi magyar énekes, Király Viktor tinédzserkorában nem volt túl népszerű a lányok körében. Náluk sokkal vagányabb a magyar szépség, Hargitai Bea, aki már az oviban csókolózott.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Lagzi májusra

A rácsok mögött veszi el kedvesét Damu Roland, aki úgy érzi, megtalálta azt a nőt, akit mindig is keresett. A színész még nyáron megnősül, és a tiszalöki börtön kápolnájában mondja majd ki a boldogító igent. Keira Knightley fejét pedig a napokban kötötték be: a színésznő Franciaországban ment hozzá James Rightonhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Új szerepben a sztárok

A héten kiderült, hogy kik is lesznek az új X-Faktor mentorai: Geszti Péter mellett Alföldi Róbert, Tóth Gabi és Szikora Robi alkotják a zsűrit. Arról, hogy hogyan készülnek a show-ra, itt olvashatsz. Czifra Noémi is nagy feladat előtt áll: a 2002-ben a ValóVilágban megismert műsorvezető a TV2 Több mint TestŐr című műsorában tűnik fel hamarosan.

Forrás: Cinema City Arena
Forrás: Cinema City Arena

Vurstli, virsli, pálinka - Programok májusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130504-vurstli-virsli-palinka-programok-majusra.htmlPóló nélkül bokszol Ryan Goslinghttp://www.life.hu/szorakozz/20130504-felmezetelul-bokszol-ryan-gosling-szinesz-az-only-god-forgives-cimu.htmlA legemlékezetesebb lagzik a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-eskuvo-es-hazassag-a-legjobb-filmes-eskuvoi-jelenetek.htmlPapp Gergő ágyába bújt Paris Hiltonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130503-papp-gergo-musorvezeto-agyaban-fetrengett-a-milliardos-orokosno-paris-hilton.htmlKiborult és a rendőrökkel üvöltözött a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130503-reese-witherspoon-szineszno-kiabalt-es-nem-engedelmeskedett-a-rendoroknek-letartoztatasakor.htmlA legkevésbé szexi sztárok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130502-nicki-minaj-sarah-jessica-parker-nicole-kidman-madonna-kristen-stewart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.