Az amerikai énekesnőnek és dalszerzőnek adócsalás miatt kell felelnie.

Három hónapos börtön vár Lauryn Hillre, amiért adócsalást követett el. Az énekesnő ezen felül házi őrizetet is kap, szintén három hónapra, és 9 hónapos megfigyelés alatt tartják. A büntetés annak ellenére jár, hogy ügyvédje azt állítja, az énekesnő 970 ezer dollárt visszafizetett a tartozásából.

Forrás: AFP
Lauryn a bíróságról távozóban

Lauryn 2005 és 2007 között nem fizette be az adót 1 millió 800 ezer dolláros keresete után. A sztár könnyítést kért hat gyermekére való tekintettel, illetve jótékonysági munkái miatt. Azt mondta: ki akarta fizetni tartozását, de családja miatt nem tudott a zeneszerzésre koncentrálni, így pénz sem állt a házhoz. Július 8-ig be kell vonulnia, bár az még nem tisztázódott, hol tölti le büntetését.

 

Kerek születésnapot ünnepel a színművészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-hegedus-d-geza-kossuth-es-jaszai-maridijas-szinmuvesz-ma-lett.html Gazdagok és híresek - Arisztokraták nyomábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130506-grace-kelly-es-iii-rainier-herceg-kate-middleton-es-vilmos.html Külföldi turistákat ölt meg a vulkánkitöréshttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-negy-turista-halt-meg-a-fulopszigeteki-vulkankitores-miatt.html Póló nélkül bokszol Ryan Goslinghttp://www.life.hu/szorakozz/20130504-felmezetelul-bokszol-ryan-gosling-szinesz-az-only-god-forgives-cimu.html A legemlékezetesebb lagzik a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-eskuvo-es-hazassag-a-legjobb-filmes-eskuvoi-jelenetek.html