érettségi megoldások érettségi 2013 Oktatási Hivatal történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelentek az Oktatási Hivatal honlapján a szerdai történelemérettségi hivatalos javítási-értékelési útmutatói is. Csütörtökön az angol, pénteken pedig a német következik.

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a történelemérettségi hivatalos megoldásait. Itt ellenőrizheted, mennyi pontot kaphattál. A részleteket az origo oldalán megtalálod.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

Elkezdődtek az idegennyelvi írásbeli érettségik is. Csütörtökön angoltudásukról kell számot adniuk a tanulóknak, pénteken pedig a német következik. Angolból középszinten több mint 54 ezren, emelt szinten pedig 8500-an vizsgáznak.

Nézd meg a történelemérettségi megoldásait!http://www.life.hu/szorakozz/20130508-megvannak-az-idei-tortenelem-irasbeli-erettsegi-nem-hivatalos-megoldasai.htmlHatáron túli magyarok a történelemérettséginhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-a-hataron-tuli-magyarok-es-az-europai-unio-is-szerepel.htmlÍme, a matematikaérettségi hivatalos megoldásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-az-oktatasi-hivatal-kozzetette-honlapjan-a-keddi-matematika-erettsegi-hivatalos.htmlMegvannak a matekérettségi megoldásaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-megvannak-a-2013as-matematika-irasbeli-erettsegi-nem-hivatalos-megoldasai.htmlMárai, Berzsenyi - Íme a magyar érettségi tételekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130506-rendben-elkezdodott-a-magyar-nyelv-es-irodalom-erettsegi-a-kozepiskolakban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.