Micsoda méret! Zac Efront, a fiatal színészt filmforgatás közben kapták lencsevégre. Igencsak kidudorodott az a naci...

Termetes férfiassággal rendelkezik Zac Efron. Erre most már bizonyíték is van. A 25 éves színész most a Townies című filmet forgatja, amelyben szerepel még egyébként Dave Franco is, James Franco öccse. Munka közben sikerült megörökíteni: a sztár egy melegítőnadrágot visel, amelyben pénisze szépen kidomborodik.

Forrás: Northfoto
Zac és domborodó férfiassága

Mit szóltok? Mi elég nehezen tudjuk levenni a szemünket a kiálló testrészről. Ráadásul milyen szép izmos a felsőteste! Röviden: jó pasi.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Osvárt Andrea amerikai tévéshow-ban viccelődötthttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-osvart-andrea-magyar-szineszno-a-cbs-late-night-showjaban-volt.html Meghalt a Grammy-díjas zenészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-peter-rauhofer-grammydijas-dj-48-eves-koraban-agytumorban-meghalt.html Meg akarta öletni a feleségét a metálénekeshttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-meg-akarta-oletni-a-feleseget-egy-sikeres-amerikai-metalenekes-az.html Melleit mutogatta a szende Vanessa Paradis (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130507-lifenight-vanessa-paradis-johnny-depp-exneje-strandon-mutogatta-melleit.html Ennyit könnyezünk és kakilunk egy év alatthttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-brit-tudosok-kideritettek-milyen-valtozasokon-megy-at-a-testunk-egy.html