Mike Tyson világhírű bokszolóról mintázza új razfilmsorozatának detektívjét az Adult Swim amerikai kábeltelevíziós csatorna. Az alkotás a tervek szerint a következő évadban kerül képernyőre.

A Mike Tyson Mysteries címet viselő sorozatban a nyomozó arcán egy mágikus erejű tetoválás látható. Ennek segítségével, valamint társával, a hűséges, de szabadszájú galambbal oldja meg a szokatlan bűnügyeket.

AFP


A 46 éves Tyson, aki maga is versenygalambokat tart, a hangját kölcsönzi a róla mintázott rajzfilmfigurának, valamint élőben is megjelenik a 15 perces epizódokban - tette közzé a csatorna.
Mike Tyson úgy látja, hogy ez a szerep tovább erősítheti filmes hírnevét a 2009-ben bemutatott Másnaposok című mozifilmben nyújtott epizódszerep, majd a folytatásban való vendégszereplése után. Az egykori ökölvívó nemrég Mike Tyson: Undisputed Truth című showműsorával járta az Egyesült Államokat. Az Adult Swim a Time Warner Inc. egyik leányvállalatának, a Turner Broadcasting System vállalatna a tulajdonában van. A felnőtteknek szóló csatorna rajzfilmeket, sorozatokat, animékat is sugároz a késő esti műsorsávban.

Forrás: MTI

Megmenekült a haláltól az ABBA énekesnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130512-az-abbasztar-agnetha-faltskog-enekesno-ketszer-is-a-halal-torkabol.html Rengeteg pénzért zsűrizik Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-rengeteg-penzert-megy-el-zsurizni-sharon-osbourne-a-brit-xfactor.html Befellegzett az egykori sorozatsztár cégénekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-konta-barbara-egykori-baratok-koztsztar-utazasszervezo-ceget-felszamoljak.html Sandra Bullock és George Clooney az űrbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-sandra-bullock-es-george-clooney-szineszek-ujra-egyutt-forgatnak-gravitacio.html Nyelves csókot váltott a két szépséghttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-cara-delevingne-szupermodell-es-rita-ora-enekesno-intim-fotozason-vett.html Szuperhajlékony tornász az internet új kedvencehttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-boyanka-angelova-egy-hajlekony-bolgar-tornaszlany-az-internet-uj-sztarja.html Nacsa Olivér: "Rajongásig szerettem a feleségem"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130511-nacsa-oliver-rajongasig-szerettem-a-felesegem-szily-nora-interjuja.html Amy Winehouse tízévesen öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130512-amy-winehouse-a-fiatalon-elhunyt-enekesno-mar-gyerekkoraban-begyogyszerezte-magat.html Férje praktikái mentik meg a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130510-gubas-gabi-a-thalia-szinhaz-uj-darabjaban-a-starfactory.html Jessica Alba mindent megmutatotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-jessica-alba-szinesznonek-kilatszottak-a-mellei-a-melltartobol.html