Szenzációs felvétel - az űrben énekelt el egy David Bowie-számot Chris Hadfield. A kanadai űrhajósnak az volt az utolsó napja, gondolta, feldobja egy kicsit.

Gitárral a kezében énekelt az űrben Chris Hadfield. A nemzetközi űrállomás parancsnoka az utolsó napján David Bowie-nak tisztelgett egy számmal. Az asztronauta és két társa a tervek szerint Kazahsztánban érnek földet.

Forrás: Youtube
A kanadai űrhajós koncert közben

A kanadai férfi az internet egyik legfelkapottabb figurája lett, hiszen kiküldetése során sokszor használta fel a közösségi média eszközeit, hogy az űrhajózást népszerűsítse. Legutóbb például lélegzetelállító képeket posztolt Twitter oldalára. Most pedig ezzel a gitáros számmal rukkolt elő. Íme a bűbájos űrkoncert:

Tornádó volt a Nyírségbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-szabolcs-es-borsod-megyeben-pusztitott-a-vihar-a-nyirsegben-tornadot.html Mike Tysonról mintázzák egy rajzfilm detektívjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130512-mike-tyson-egykori-bokszolorol-mintazzak-egy-uj-rajzfilm-detektivjet.html Rengeteg pénzért zsűrizik Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-rengeteg-penzert-megy-el-zsurizni-sharon-osbourne-a-brit-xfactor.html Sandra Bullock és George Clooney az űrbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-sandra-bullock-es-george-clooney-szineszek-ujra-egyutt-forgatnak-gravitacio.html Szuperhajlékony tornász az internet új kedvencehttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-boyanka-angelova-egy-hajlekony-bolgar-tornaszlany-az-internet-uj-sztarja.html