Kulka János a budapesti Katona József Színházba szerződik a Nemzeti Színházból - tudta meg a 7óra7 portál.

A Nemzeti Színház után a Katona József Színházban folytatja pályafutását Kulka János a jövő évadtól. A hírt a színész és a színház is megerősítette.

Forrás: origo/Pályi Zsófia

A színész ebben az idényben már játszott a Katona színpadán, de csak vendégként, Ibsen: A nép ellensége című darabjában, Zsámbéki Gábor rendezésében. Kulka azt mondta: a direktor azután hívta fel, hogy a HVG-nek decemberben azt nyilatkozta: eljön a Nemzetiből. A bemutató után pedig szerződést ajánlott neki. Úgy fogalmazott: "Bár lett volna még egy premierem a Nemzetiben, A velencei kalmárban, de rugalmasak voltak és elengedtek." Hozzátette: más színházból nem kapott szerződési ajánlatot, de szerepekre hívták.

 

Az űrben énekel egy asztronauta - pazar videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-chris-hadfield-kanadai-urhajos-az-urben-enekelt-el-egy-david.html 7 magyar film az |50-es évekből, amit látnod kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130510-mozi-film-szorakozas-7-magyar-film-az-50es-evekbol.html Bíróság előtt Szita Bence gyilkosaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-elkezdodott-szita-bence-gyilkosainak-pere-a-kaposvari-torvenyszeken.html Tornádó volt a Nyírségbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130513-szabolcs-es-borsod-megyeben-pusztitott-a-vihar-a-nyirsegben-tornadot.html Mike Tysonról mintázzák egy rajzfilm detektívjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130512-mike-tyson-egykori-bokszolorol-mintazzak-egy-uj-rajzfilm-detektivjet.html