Lezárult a Life.hu és a Hogyan legyek jó nő? facebook oldalakon meghírdetett hasonmáskeresés. A nyereményjátékban négy kategóriában hirdetünk nyertest.

Sok Jónő döntött úgy, jelentkezik Takács Nóra felhívására, és együtt megtalálják hasonmásaikat. Rengeteg fotó, a feltöltött mappa képeihez pedig számtalan komment érkezett. Mindenki kereste és találgatta, van-e "ikertestvére" a világban.

Forrás: Facebook/Hogyan legyek jó nő?

Íme a végeredmény:

1. 443 lájkkal Lilla nyerte a hasonmásversenyt, aki Bátyai Éva színésznőre hasonlít. Fényképüket itt nézheted meg. Lilla nyereménye egy háromdarabos Clinique csomag.
2. A legtöbb megosztást Anna és Bella Heathcoteac színésznő fényképe kapta, így az ő nyereménye egy MM Gold natúr jojobaolaj. Fényképüket itt nézheted meg.
3. A Life.hu szerkesztőségének különdíját Eszter nyerte, aki Gisele Bündchenre hasonlít kísértetiesen. Ő egy Fa ajándékcsomagot nyert tőlünk. Fényképüket itt nézheted meg.
4. A képeket lájkolók között is sorsoltunk. Sándor Tímea az alábbi fotót lájkolta, így pedig egy Moby - Last Night CD-t nyert tőlünk.

Takács Nóra segítségével felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel, de addig is, aki magára ismer, írjon az info@life.hu címre egy e-mailt, a könnyebb kapcsolatfelvétel érdekében.

Gratulálunk!

A mindig csillogó, ápolt körmök titkahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130513-takacs-nora-szakertoi-level-koromapolas-kezapolas-trukkok-koromragas-ellen.html Virágmintás körmök - te is elkészítheted!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-hogyan-legyek-jo-no-kormodiszites-egyszeruen-lepesrol-lepesre.html Jónő blog: Dzsungellázhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130508-jono-blog-dzsungellaz.html Elbűvölő sminkek és frizurák esküvőrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-takacs-nora-szakertoi-level-smink-es-frizura-szepsegtippek-eskuvore-.html Készíts frufrut hajvágás nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130502-hogyan-legyek-jo-no-frufru-hajvagas-nelkul.html Így lesz egészséges, napbarnított a bőrödhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-takacs-nora-szakertoi-level-igy-lehet-egeszsegugyi-kockazat-nelkul-barna.html Jónő blog: Dehát én szeretem a rózsaszínt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-jono-blog-dehat-en-szeretem-a-rozsaszint.html