Már csaknem 10 millióan látták az alig egy hónapja készült klipet. A Pentatonix nevű kórus feldolgozta a zene történetét négy és fél percben. Fantasztikusak.

Nagy fába vágta a fejszéjét a Pentatonix nevű kamarakórus. A zenészek kitalálták, hogy feldolgozzák a zene történetét a 11. századtól kezdve egészen napjainkig.

Forrás: Youtube
Pentatonix

Elkészült egy bravúros, négy és fél perces klip, amelyben végigkövethetjük a zene evolúcióját. Van a listájukon egyebek mellett Beethoven, Johnny Cash, Beach Boys, Michael Jackson és Rihanna is.
Itt megnézhetitek a fantasztikus videót!

Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.html Rosszul lett Beyoncé - vajon a terhessége miatt?http://www.life.hu/szorakozz/20130515-beyonce-enekesno-aki-a-pletykak-szerint-megint-terhes-kimerultseg-miatt.html Búcsú Paris Hiltontólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-paris-hilton-orokosnot-nem-erdekli-tobbe-a-hirnev-csak-az.html Mark Wahlberg titkolja sötét múltját a gyerekei előtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130514-mark-wahlberg-titkolja-sotet-multjat-a-gyerekei-elott.html Eurovíziós Dalfesztivál: íme a tíz továbbjutó az első elődöntőbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-eurovizios-dalfesztival-malmo-tiz-tovabbjuto-az-elso-keddi-elodontobol.html