toronyház pénisz Kína gúny Peoples Daily szerkesztőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot a Pekingben álló pénisz alakú ház. Egy újság szerkesztőségének új székhelye kísértetiesen hasonlít a férfi nemi szervre.

Fallikus központ - sokan csak így gúnyolják a Kína fővárosában lévő új épületet, amely a People's Daily nevű újság székhelye. A létesítmény egy szerencsétlen véletlen folytán egy péniszre hasonlít. A pekingi hatóság emberei nem győzik leállítani az embereket, akik folyamatosan kinevetik a tornyot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az impozáns épületet jelenleg is felújítják. Miután a kínai Twitteren rengeteg hozzászóló írt gúnyos megjegyzéseket, a hatóságok blokkolták a keresést, így az a kínai internetező, aki most szeretné megtalálni a bizarr külsejű székházat, már nem jár sikerrel.

Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.htmlA zene története négy percben - zseniális videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-a-pentatonix-nevu-kamarakorus-feldolgozta-a-zene-fejlodeset-negy-percben.htmlRosszul lett Beyoncé - vajon a terhessége miatt?http://www.life.hu/szorakozz/20130515-beyonce-enekesno-aki-a-pletykak-szerint-megint-terhes-kimerultseg-miatt.htmlBúcsú Paris Hiltontólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-paris-hilton-orokosnot-nem-erdekli-tobbe-a-hirnev-csak-az.htmlMark Wahlberg titkolja sötét múltját a gyerekei előtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130514-mark-wahlberg-titkolja-sotet-multjat-a-gyerekei-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.