Szenzáció - együtt a Jóbarátok sztárjai

forgatás Jóbarátok Matthew Perry Ellen DeGeneres Courtney Cox Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét összejöttek a Jóbarátok sztárjai. Jennifer Aniston, Courteney Cox és Matthew Perry egy vicces klipben szerepelnek együtt Ellen DeGeneres show-ja kedvéért.

Majd' kibújtak a bőrükből a Jóbarátok-rajongók, amikor a múlt hónapban felröppent a hír, hogy folytatják a népszerű sorozatot. Aztán kiderült, hogy mégsem így lesz. Most azonban itt a jó hír: egy rövid, de annál viccesebb klip kedvéért összeállt Jennifer Aniston, Courteney Cox és Matthew Perry.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Részlet a klipből

Az ötlet a talkshow-királynő, Ellen DeGeneres fejéből pattant ki, akihez szerda este ül be vendégnek Jennifer Aniston. Az egykori kollégák segítségével egy zseniális kis beharangozó filmet forgattak előző este. Ebben egyebek mellett az látszik, hogy Jen, aki Rachelt alakította a sorozatban, bekopog Matthew, alias Chandler ajtaján, hogy elújságolja, szerepelni fog Ellen show-jában. Majd teljesen ledöbben, amikor megjelenik Courteney Cox, a sorozatbeli Monica is, és kiderül, hogy viszonyuk van. Folyamatosan megy az adok-kapok, és a vicces párbeszédek után végül megjelenik maga Ellen is.
A poénokkal teletűzdelt videót itt megnézhetitek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.