Átvette mesterdiplomáját Eva Longoria. A színésznő nagyon büszke magára, el is árasztotta közösségi oldalait diplomaosztós és családi képekkel.

Nagy napja volt Eva Longoriának. A színésznő bebizonyította, hogy nemcsak egy üresfejű szépség, de agya is van: három év után végre átvehette mesterdiplomáját a Kaliforniai Állami Egyetemen, etnikai tanulmányokból.

Forrás: whosay/evalongoria

Eva Twitter oldalára azt írta ki: "Sosem vagy elég idős vagy elfoglalt ahhoz, hogy továbbtanulj!" A diplomaosztón nem maradhatott el a fekete köpeny és kalap sem. Ebben a ruhában legalább nem fordulhatott elő vele olyan kínos eset, mint legutóbb, Cannes-ban.

Forrás: whosay/evalongoria
Eva a szüleivel

Szülei is nagyon büszkék: apukája, Enrique és édesanyja, Ella Eva Mireles is együtt örültek a lányukkal. A híresség azt írta a kép alá: "Úgy nézek ki, mint Harry Potter." Sőt, egy másik Született feleség, Marcia Cross is gratulált neki.

 

Eva Longoria puncit villantott Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130519-divatbaki-eva-longoria-puncit-villantott-a-cannesi-filmfesztivalon.html Rút kiskacsának tartotta magát Eva Longoriahttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-eva-longoria-szineszno-a-szuletett-felesegek.html Pocakot eresztett Eva Longoriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130312-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sorozat-szinesznoje-meghizott-a-hasara.html Mellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.html