A héten robbant a bomba, miszerint közel 30 év után véget ért Rékasi Károly és Détár Enikő házassága. De villantásokból, szakításból és betegségekből is bőven kijutott a sztároknak a héten. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Szakítanak a sztárok

A héten kiderült, hogy békében ugyan, de véget ért Détár Enikő és Rékasi Károly házassága. A pár majdnem harminc év után, szeretetben válik el. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint a Barátok közt sztárja egy nála jó néhány évvel fiatalabb színésznő miatt akarja lezárni a házasságát, de a színésznő cáfolta a pletykákat.

MTI / Kallos Bea

A tinilányok viszont boldogok, mert immár hivatalosan is szétment Robert Pattinson és Kristen Stewart. Az Alkonyat Edwardja már el is költözött kedvesétől, kutyástól, mindenestől. A történtekről itt írtunk.

A hét villantásai

Szegény Katalin hercegnő lépteit mindig árgus szemmel figyelik a fotósok, és persze mi is kíváncsaik vagyunk rá. A napokban Vilmos herceg feleségének csinos ruháját felfújta a szél, így kivillantak az állapotosan is formás combjai. A fotókat itt nézheted meg. A hét legkínosabb villantását egyértelműen Eva Longoria produkálta. A színésznő nem vett bugyit a nagyestélyi alá, ami nagy hiba volt. A kínos képekért kattints ide. Hasonlóképp járt Kesha is, aki otthon felejtette a bugyiját - legalábbis a fotók alapján úgy tűnik. A szépséges Miranda Kerr pedig egy miami fotózás kedvéért vált meg melltartójától. Így fest a sztár egy szál ciciben.

Forrás: AFP

Azok az exek...

A hírességeknek sem könnyű jóban maradni az exszel. Brad Pitt például csúnyán beszólt volt kedvesének, Jennifer Anistonnak. Azt mondta: Angelia Jolie előtt az életének nem volt igazi értelme, és sokszor a drogozásba menekült. Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver házasságának a vége sem volt problémamentes, most azonban úgy fest, van még esély arra, hogy megmentsék a házasságukat. Arról, hogy melyikőjük nem akar válni, itt írtunk korábban.

AFP

Sztárok és kilók

Nagyon csalódottak voltunk, amikor pár napja megpillantottuk a legfrissebb képeket Keanu Reevesről. Az egykori sármőr ugyanis kissé kikerekedett. Hogy mennyire, azt itt meglesheted. Nála azonban kitartóbb az állandó túlsúllyal küzdő Mo'Nique, aki kemény edzésbe fogott, hogy megszabaduljon fölösleges kilóitól. A színésznő jelenleg mínusz 36 kilónál tart, de ez még nem az út vége.

Forrás: Twitter/MoNique

Kórházba kerültek a hírességek

Hatalmas fájdalmak közt vezette showműsorának legutóbbi adását Fábry Sándor, aki egy háztartási baleset során eltörte a karját. A showman pár napja, otthonában csúszott meg a lépcsőn, ekkor tört el az orsócsont a bal karjában. A Barátok közt sztárjáért azonban nagyon aggódunk: Várkonyi Andrásnak ugyanis nemrég újra gond volt a szívével. A színész február elején esett át egy életmentő szívműtéten. Akkor szívkoszorúér-áthidalást végeztek rajta.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


Különleges játszóháza van Fásy Ádámnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-fasy-adam-megmutatta-titkos-szobajat-a-hal-a-tortan-adasaban.html Lelépett a tárgyalásáról Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130524-stohl-andras-szinesznek-birosag-ele-kellett-allnia-a-bortonpokol-cimu.html Visszatért a képernyőre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-farkas-gabor-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-visszatert.html Hujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.html Végső búcsú Király Tamás divattervezőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-kiraly-tamas-divattervezotol-penteken-vesznek-vegso-bucsut-gyongyoson.html Nem marad munka nélkül Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szebeni-istvant-a-magyar-televizio-kirugott-hiradosat-a-sportklub-igazolhatja.html Elhunyt a legendás amerikai színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-steve-forrest-amerikai-szinesz-meghalt.html