Mese, móka, kacagás - programok gyereknapra

gyereknap szórakozás program szabadidő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május utolsó vasárnapja a csemetéké. A fővárosban és környékén számos programmal várják a családokat. A Life.hu most a legszínesebb programokat ajánlja neked.

1. Kultúrák találkozása - Városligeti Gyereknap

A budapesti Városliget tökéletes helyszín arra, hogy jó idő esetén az egész család tartalmasan töltse a gyermeknapot. A rendezvényen - amelyet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat szervez - lesz Nemzetek Utcája számos nagykövetség és kulturális intézet bemutatkozásával, táncos, zenés programokkal, ingyenes gyermekfogászati szűrés, kutyás bemutató, a kicsiknek Játéksziget és Babarét, de véradásra is lehetőség nyílik. A színes programok mellett a kereskedők és vásárosok különleges portékákkal várják az érdeklődőket.

Mikor?
2013. május 25-26.
Hol?
Városliget
Bővebb infó: http://www.gyermekmento.hu/

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

2. Pattanjatok kétkerékre! - Decathlon Kerékpáros Gyereknap

Ha a te csemetéd is imád bringázni, akkor a Gyereknapon a Népligetben van a helye, ahol változatos programokkal várnak minden kerekező családot. A Liget útjain és ösvényein remek hangulatú túrán vehettek részt, a 3 km hosszú körpályán pedig mindenki annyit teker biztonságos körülmények között, amennyit csak akar. A biciklizés örömét ugrálóvár, kürtős kalács, ingyenes arcfestés és sok móka teszi még változatosabbá. A részvétel ingyenes, a programokat eső esetén is megrendezik.

Mikor?
2013. május 26.
Hol?
Népliget
Bővebb infó: http://vuelta.hu/fooldal

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

3. Kalandok Misi Mókussal - Nemzeti Bábszínház

Rossz idő esetén se maradjatok otthon! Misi Mókus története a kicsiket éppúgy elvarázsolja, mint a felnőtteket. A történet szerint a szorgalmas mókusok Rókus mókus vezetésével egész nyáron át gyűjtötték a télire való eleséget. Az utolsó zsák mogyoró is a helyére került az odvas fa kulcsra zárt raktárába. A nagy munka után megérdemelnek egy kis szórakozást, el is mennek a közelben szereplő cirkuszba, a nagy Bumba majom csodás attrakcióit megnézni. Ezalatt a téli raktárt az a két mókus őrzi, aki a legkevesebbet tett a készlet összegyűjtéséért: a cserfes Misi és barátnője, Muci...

Mikor?
2013. május 26.
Hol?
Nemzeti Bábszínház, Budapest, kezdés: 10.30
Bővebb infó: http://www.budapest-babszinhaz.hu/#3

Forrás: www.budapest-babszinhaz.hu
Forrás: www.budapest-babszinhaz.hu

+ 1 tipp: Városi gyereknap Vácon

Ha nem szeretnéd a zajos fővárosban tölteni a vasárnapot, akkor irány Vác, ahol jobbnál jobb gyerekprogramokkal kedveskednek a városba érkező látogatóknak. A Madách Imre Művelődési Központban többek között aszfaltverseny, kreatív kézműves foglalkozások, zumba táncbemutató, zenés meseelőadás, "Terülj, terülj asztalkám" táncjáték, Kolompos koncert csábítja a gyermekeket és szülőket egyaránt.

Mikor?
2013. május 26.
Hol?
Vác, Madách Imre Művelődési Központ, 10.00 órától
Bővebb infó: http://www.mimk.vac.hu/

Randizz Picassóval - Top programok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130422-program-szorakozas-kiallitas-goyatol-picassoig-europa-legizgalmasabb-muveszeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.