Még egy magyar csapat, a Freelusion is lenyűgözte az egyik legnépszerűbb brit tehetségkutató zsűrijét. Korábban egy másik magyar formáció, az Attraction ért el óriási sikert ebben a műsorban.

Újabb magyar siker Nagy-Britanniában. Imádta a brit tehetségkutató show zsűrije a Freelusion nevű magyar csapat látványos és ötletes előadását. A Britain's Got Talent színpadán egy futurisztikus produkciót mutattak be - számol be a The TalentZone.co.uk.

Forrás: Facebook/Freelusion
A Freelusion

A portál azt írja, hogy a tagok, Tímea, Lajos, Viktor és László egy új 3D-s táncot vittek a színpadra. A show után a zsűri lelkesedett a csapatért. "Mintha a 10 évvel későbbi jövőbe néznénk" - mondta Simon Cowell. Négy igennel a csapat továbbjutott a következő fordulóba.
Ahogy a Life.hu is megírta, korábban egy másik magyar csapat, az Attraction is óriási sikert ért el. Kiderült, hogy ők közben bejutottak a legjobb 45 közé, vagyis az élő show-ban izgulhatunk értük tovább!
A Freelusion futurisztikus táncát itt megnézhetitek:

Az Attraction szenzációs videóját pedig itt élvezhetitek:

Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.html Magyar ugróköteles az internet új sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130418-banhegyi-adrienn-szombathelyi-lany-zsenialisan-ugrokotelezik-o-az-internet-uj.html Leszbikus film tarolt Cannes-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-egy-leszbikus-szerelmes-film-vitte-el-az-arany-palmat-a.html Inkább élnénk szex nélkül, de mobillal?http://www.life.hu/szorakozz/20130523-lifenight-inkabb-elnenk-szex-nelkul-de-mobillal-egy-brit-felmeres.html Jennifer Aniston nyomott egy vad sztriptízthttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-jennifer-aniston-egy-szal-fehernemuben-lejt-erotikus-tancot-legujabb-filmjeben.html