Szinte felismerhetetlen lett a Szex és New York sztárja, Chris Noth. Hova tűnt az egykor szexi Mr. Big?

Nők százai voltak szerelmesek a Szex és New York című népszerű sorozat Mr. Bigjébe, aki Carrie Bradshaw nagy szerelmét alakította. Három évvel a film után azonban Chris Noth sármja a múlté. Mára meghízott, kis pocakot és bozontos arcszőrzetet növesztett. A ronda fotókért kattinsatok ide!

Forrás: AFP
Chris Noth még 2012-ben

Nagyon vágyölő látványt nyújt, ahogy félmeztelenül flangál kedvenc üdülőhelyén, Hawaii-on. Az 58 éves színésznek össze kell kapnia magát, ha igazak a pletykák, és lesz harmadik része is a Szex és New York-nak.

57 évesen is dögös a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130429-kim-cattrall-szineszno-remekul-nezett-ki-a-laurence-olivierdijak-vasarnapi.html Révbe ért a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20130405-fotokon-akkor-es-most-cynthia-nixon-a-szex-es-new.html Élet a Szex és New York előtthttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-uj-tevesorozat-a-carrie-naploja-a-szex-es-new-york.html Megmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.html Újra szingli a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120823-szakitott-a-szex-es-new-york-sztarja-kristin-davis-es.html