Műtétje óta először lépett a nyilvánosság elé Angelina

Brad Pitt színésznő Angelina Jolie melleltávolítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először lépett a nyilvánosság elé Angelina Jolie, amióta elárulta, hogy leoperálták mindkét mellét.

A 37 éves színésznő május közepén árulta el, hogy melleltávolításon esett át, mert félt attól, hogy hamarosan ő is daganatos betegségtől fog szenvedni, akárcsak nemrég elhunyt nagynénje. Angelina párja, Brad Pitt filmjének, a World War Z-nek premierjén, vasárnap lépett széles mosollyal a vörös szőnyegre.Az esemény miatt kihagyta elhunyt nagynénje temetési szertartását is, hiszen mindennél fontosabb volt számára, hogy szeretett párja oldalán legyen a bemutató pillanataiban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hatvan éve koronázták meg II. Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130602-ii-erzsebet-nagybritannia-kiralynoje-60-eve-lepett-hivatalba.htmlCukiság és ruhabotrány: heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-shakira-enekesno-ordog-nora-musorvezeto-detar.htmlProgramtippek vasárnapra - 2013. június 2.http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130531-szorakozas-program-szabadido-tajtekos-napok-programtippek-vasarnapra-2013.htmlEzért lett mentor Alföldi Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130601-alfoldi-robert-az-xfaktor-2013-mentora-nyilatkozott-a-musorrol.htmlKülönleges foglalkozás: Niki, a motorversenyzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-nok-kulonleges-foglalkozassal-kovacs-niki-motorversenyzo.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.