A hónap videója - A benzinkúton éneklő páros

tankolás benzinkút poén videó éneklés Tim Stack
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több százan láttátok a spontán koncertezésbe kezdő párost, akik azóta a világháló kedvenceivé váltak. Nem meglepő, hogy nálunk is övék a hónap videója.

Amikor Will megállt tankolni, az (ál)tévés, akit a színész, Tim Stack játszik, egyenesen hozzá beszélt: megdicsérte a hangját, és azt mondta, ha előad egy számot, kifizeti helyette a tankolást. A férfi abszolút vevő volt a poénra és fergetegesen előadta Bon Jovi Livin' On A Prayer című dalát.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

A hab a tortán, hogy kiderült, a felesége, Monifa is tud énekelni. Ő a Eurythmics Sweet Dreams című nótáját énekelte el. Annyira jó fejek és viccesek voltak, hogy a show házigazdája, Jey Leno meghívta őket, hogy élő adásban is énekeljenek nála. Itt megnézhetitek a zseniális videót, mely egyértelműen a Life.hu májusi kedvence.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.