Sírva röhögős video egy amerikai kisfiúról, aki himnusz közben leejti a cintányért. A malőrt már csaknem két millióan látták néhány nap alatt. Ti se hagyjátok ki!

Vicces dolog történt az amerikai EJH Red & White koncertjén még május közepén. A zenekar épp az amerikai himnuszt játszotta, amikor a cintányéros fiú kezéből véletlenül kipottyant zeneszerszáma.

Forrás: Youtube
A fiú (bal oldalon) még cintányérral a kezében

Valószínű, hogy messzire elgurulhatott neki a cintányér a közönség felé, mert nem tudta felvenni. Ő azonban frappánsan megoldotta a bakit: haptákba vágta magát és a himnusz hátralévő részén tisztelgett. A videót eddig már 1 millió 900 ezren látták - ezzel a fiú akarva akaratlanul az internet egyik sztárja lett.
Nézzétek meg a vicces videót ti is!

A hónap videója - A benzinkúton éneklő pároshttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-benzinkuton-eneklo-paros-tarolt-majusban-a-lifehun.html A magyarok is nyerhetnek a briteknélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-az-attraction-nevu-magyar-csapat-az-egyik-eselyes-hogy-megnyerje.html Micsoda baki - pornó ment a híradóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-porno-ment-veletlenul-az-et3-gorog-tevecsatorna-hiradojaban.html Sebestyén Balázs nagyon elszállthttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-vadon-jani-elkuldte-a-lifehu-riporteret-a-fenebe-sebestyen-balazs.html Ő a fiatal Whitney Houston - elképesztő videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-zsenialisan-enekelte-el-egy-kislany-whitney-houston-slageret-a-britains.html