Penélope Cruz lehet az új Bond-lány. Ha a színésznő tényleg elvállalja a szerepet, ő lesz a legidősebb ilyen karakter.

Úgy tűnik, Penélope Cruzból Bond-lány lesz, méghozzá a legidősebb. A hírek szerint a következő filmben a 40 éves színésznő lesz az 007-es ügynök oldalbordája. A spanyol sztár hamarosan szül, méghozzá második gyermekét, így a jeleneteket jövőre forgatná le.

Forrás: AFP

Ha tényleg igazak a hírek, akkor ő lesz minden idők legidősebb Bond-lánya - megelőzve ezzel a brit színésznőt, Honor Blackmant, aki 39 éves volt, amikor a Goldfingerben feltűnt Sean Connery oldalán. Állítólag a hírességet már régóta meg akarták nyerni a producerek: tavaly a színésznő férje, Javier Bardem alakította a gonoszt a Skyfallban. A The Sun című brit bulvárlapnak egy forrás azt mondta: "A Bond-lányok mindig okosak és szexisek, és ez abszolút igaz Penélopéra." Egyetértünk!

Terhes Penelope Cruzhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-penelope-cruz-spanyol-szineszno-terhes-masodik-gyermeket-varja.html Második babáját várja Penelope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120712-masodik-babajat-varja-penelope-cruz.html Penélope Cruz férje lelki társahttp://www.life.hu/life/galeria/20130425-fotokon-akkor-es-most-penelope-cruz-spanyol-szineszno-a-vicky.html Kamerák előtt szexelt Penélope Cruz (18+)http://www.life.hu/szeress/20130424-lifenight-penelope-cruz-szineszno-fedetlen-mellekkel-forgatott.html A 7. hónapban is gyönyörű Penélope Cruzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-penelope-cruz-szineszno-mar-a-hetedik-honapban-jar-masodik-gyermekevel.html