Egy német modell meztelenül, egy kis testfestékkel összemaszatolva áll az út közepén Németországban. Így próbál kedvet csinálni a közelgő Német Nagydíjra. Ez aztán az országimázs!

Ismét bevetették pucér csodafegyverüket a németek. A dögös modell, Micaela Schaefer mindig kapható egy pikáns fotózásra. Most épp a Formula-1 világbajnokságot hirdeti meztelenül. Csak egy kis testfesték került a legintimebb testrészeire.

Forrás: Northfoto
A dögös Forma-1-es reklámfotó

A Német Nagydíj a 2013-as Formula-1 világbajnokság kilencedik futama, amelyet 2013. július 5. és július 7. között rendeznek meg Nürburgringen. Valószínű, ha Micaela ilyen hiányos öltözékben indítaná a rajtot, jó kis kavarodás lenne a verseny elején.

Brad Pitt David Beckhamet akarjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130604-brad-pitt-amerikai-szinesz-szeretne-ha-gyermekeit-david-beckham-tanitana.html Operát énekel Marilyn Manson hasonmása - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-marilyn-manson-hasonmasa-egy-20-eves-fiatal-srac-szenzaciosan-enekel.html A hét sztárja - a cintányéros kisfiúhttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-egy-kisfiu-az-amerikai-himnusz-alatt-leejti-a-cintanyert-es.html Penélope Cruz lesz a legöregebb Bond-lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-penelope-cruz-spanyol-szineszno-lesz-a-legidosebb-bondlany-az-uj.html A hónap videója - A benzinkúton éneklő pároshttp://www.life.hu/szorakozz/20130604-benzinkuton-eneklo-paros-tarolt-majusban-a-lifehun.html