Gyógyulás és botránykönyv - Heti bulvárkoktél

Brad Pitt Michael Douglas Geri Halliwell Szepesi Nikolett Angelina Jolie Mel B bulvár Pamela Anderson Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a magyar bulvárvilágot Szepesi Nikolett úszónő botránykönyve tartotta lázban, de azért a nagyvilágban sem unatkoztak a sztárok. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Gyógyulás után

Angelina Jolie egy hete lépett először a nyilvánosság elé a mellműtétje óta, és meg kell hagyni, ragyogóan nézett ki a világsztár. Közben a színésznő kedveséről, Brad Pittről kiderült, hogy egy igen furcsa betegségben szenved, melyről itt írtunk bővebben. A néhány hónapja szintén komoly betegségből felgyógyult Michael Douglas is érdekes vallomást tett - elárulta, hogy szerinte mi okozta a torokrákját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
évekkel ezelőtt a masszőrje tagadja a vádakat. itt mesélt a történtekről.

Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó

Akik babára készülnek

Szekeres Nóra műsorvezető a TV2 Szuper Mokka adásában mesélte el, hogy bár már két gyermek édesanyja, a mostani várandóssága sok aggályt ébresztett benne. A témáról bővebben itt olvashatsz. Katalin hercegnő is hamarosan életet ad első gyermekének, mi pedig összeállítottunk egy képsorozatot, ahol megmutatjuk, hogyan gömbölyödött hónapról hónapról Vilmos feleségének a pocakja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szépségek bikiniben

Fotóztasd magad bikiniben, és élvezd, hogy imád a világ - ez lehetett a héten a celebek jelszava. Geri Halliwellről megtudtuk, hogy 40 évesen is bátran felvehet bikinit, hiszen fantasztikusan izmos és feszes a teste - melyet itt vehetsz szemügyre. A másik Spice Girlnek, Mel B-nek sem lehet oka panaszra, hiszen ő is jó formában van. Pamela Andersonra sem tudunk egy rossz szót sem szólni, a teste ugyanis maga a tökély. Irány az edzőterem!

Forrás: Vogue/Fotó: Mario Testino
Forrás: Vogue/Fotó: Mario Testino

Gyere a színházba ki! - 3 előadás nyárrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130606-szinhaz-program-szabadido-gyere-a-szinhazba-ki.htmlMulatós dal a szexmániás Szepesi Nikirőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130606-szepesi-nikirol-a-botranykonyvet-irt-egykori-uszonorol-vicces-mulatos-dal.htmlCsaládi titkok a pincébenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130605-en-es-te-csaladi-titkok-a-pinceben.htmlMichael Keaton megőrült New Yorkbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-lifenight-egy-szal-alsonadragban-es-zokniban-szaladt-vegig-michael-keaton.htmlNudizásra fel - strandok, ahol pucérkodhatszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-a-legjobb-nudista-standokat-gyujtotte-ossze-a-cnn.htmlPucér bombanővel csábítanak a Formula-1 futamrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-micaela-schaefer-nemet-modell-puceran-reklamozza-a-kozelgo-nemet-nagydijat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.