Fülbemászó muzsikára, szemet gyönyörködtető kiállításra, netán olyan irodalmi élményre vágysz, amiben már régen volt részed? Ezen a szombaton egy tapodtat se kell mozdulnod a fővárosból, mert biztos, hogy megtalálod a kedvedre való programot - a Life.hu segítségével.

1. Belvárosi Fesztivál - Irány Lipótváros!

Fesztiválozz Budapest szívében, egészen pontosan a Deák Ferenc utca, az Erzsébet tér, Szabadság tér és Zrínyi utca vendégeként, és nemcsak azért, mert a környék hangulatos hátteret nyújt bármilyen szabadtéri programhoz, de a hazai alternatív, pop, világzene, retró műfajok zenei képviselői is fellépnek majd a három napig tartó rendezvénysorozaton. A programot designvásár, olvasóliget, bringabemutató, állatsimogató színesíti.

Forrás: TV2

Mikor?
2013. június 6-9.
Hol?
Budapest, Szabadság tér, Erzsébet tér, Zrínyi utca
Bővebb infó: www.facebook.com/belfeszt2. "Vincent Van Gogh álmai" című kiállítás - Egy különleges délután a mesterrel

Tekintsd meg a festőzseni több mint 200 remekművét 3D animációban. A művész által megálmodott világ - hála a technikának - most élő színekben tárul eléd, lenyűgöző részletek bontakoznak ki a művekből. A csodálatos színekben pompázó festmények és animációk, a festő saját jegyzeteivel, illetve leveleivel kiegészítve izgalmas betekintést engednek az alkotó különleges világába és az álmaiba.

Mikor?
2013. május 31-től november 30-ig
Hol?
VAM Design Center, Bp. Király u. 
Bővebb infó: http://www.vamdesign.hu/

3. "Így játszunk mi" - Hallgass írókat gitárral 

Ha minden olvasnivalót beszereztél már nyárra a június 6-án nyíló Ünnepi Könyvhéten, akkor még ne rohanj haza. Esténként ugyanis remek hangulatról gondoskodnak a szervezők. Szombaton este fél 8-kor például olyan írók és zenészek fognak muzsikálni a Vörösmarty szobor talapzatánál, mint Barna Imre, Bornai Tibor, Bródy János, Grecsó Krisztián, Háy János vagy Vámos Miklós.

Forrás: Thinkstock

Mikor?
2013. június 8. szombat
Hol?
Budapest, Vörösmarty tér, a Vörösmarty szobor talapzatánál, este 19.30
Bővebb infó: http://www.unnepikonyvhet.hu/

Randizz Picassóval - Top programok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130422-program-szorakozas-kiallitas-goyatol-picassoig-europa-legizgalmasabb-muveszeti.html