fesztivál család utazás mozi szórakozás program szabadidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyitott vagy kulturálisan, kedveled a jópofa családi programokat, vagy csak pihenésre és egy jó mozira vágysz vasárnap, akkor a Life.humostani ajánlója neked szól.   

1. Bulizz a belvárosban - 6. Athe Sam Roma Összművészeti Fesztivál

Roma vagy nem roma, teljesen mindegy, vasárnap az ezerarcú cigány kultúrába nyerhetsz bepillantást a főváros közepén, az immár hatodjára megrendezett fesztivál keretében. A hat napig tartó rendezvénysorozaton elsősorban a sokszínű zenei műfajoké a főszerep - fellép pl. a Szakcsi Trio, a Karaván Família, a Romano Drom, a Kék láng - de a szervezők kiállításokkal, irodalmi estekkel, filmvetítésekkel és táncházakkal is várják az érdeklődőket. A programot a Túri Virág Réka vezette Parvati Odisszi Tánccsoport fellépése teszi még változatosabbá, akik gyönyörű indiai klasszikus templomi táncot mutatnak be. A táncosnők kéztartásaikkal (mudrák), arc- és szemjátékukkal az érzelmek rendkívül széles skáláját képesek megjeleníteni.

Forrás: Parvati Odisszi Tánccsopport
Forrás: Parvati Odisszi Tánccsopport

Mikor?
2013. június 9.
Hol?
Budapest, Gödör Klub passzázs (Király u. 8-10)
Bővebb infó: http://www.godorklub.hu/, http://www.athesam.hu/

2. Mesejáték a családdal - Bóbita Családi Nap

Vasárnap adj magadnak kimenőt, fogd a családot, és meg se álljatok a Gödör Klubig, ahol egyszerre lesz Anyák napja, Gyereknap, de a szervezők az apukákról se feledkeztek meg. A színpadon fellép Winkler Róbert, aki interaktív meseolvasásra csábítja az hallgatókat, ott lesz Palya Bea, de az Alma együttes is szórakoztatni fogja a közönséget.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Mikor?
2013. június 9. 10-18 óráig
Hol?
Akvárium Klub és Erzsébet tér
Bővebb infó: http://bobitacsaladinap.hu/

3. Mozizz a pasiddal - Családi titkok egy pincében

Most egy kevésbé vidám, de annál érzelmesebb és fontosabb filmet ajánlunk neked, hála Bernardo Bertoluccinak, az európai mozi nagy öregjének. Vajon mi történik akkor, amikor egy testvérpár a pincébe menekül a világ elől? Milyen kapcsolat bontakozhat ki közöttük, és milyen külső tényezők bonyolíthatják a cselekményt? Egy biztos, unatkozni nem fogtok, a film ugyanis egy percig se engedi lankadni a figyelmet.

http://www.youtube.com/embed/pEYkdP2-K-g

Mikor?
2013. június 9.
Hol?
Budapest, Művész, Puskin, Toldi, Uránia

Randizz Picassóval - Top programok Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130422-program-szorakozas-kiallitas-goyatol-picassoig-europa-legizgalmasabb-muveszeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.