A brit tehetségkutatót megnyerő magyar csapatról, az Attractionről ír a brit sajtó. A csapat vezetője beszélt a magyarországi sikertelenségeikről.

"Győztesek, akik hazájukban vesztesek voltak." Ezzel a címmel közölt cikket a Daily Mail az Attractionről. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar csapat nyerte szombat este a Britain's Got Talent tehetségkutatót. Bár csaknem tíz éve léteznek, Magyarországon nem ismerték a nevüket. Eddig.

Forrás: MTI/Deme Dániel

A csoport vezetője, Szűcs Zoltán a lapnak azt mondta: amikor odahaza vettek részt egy hasonló show műsorban, akkor csak a második körig jutottak. Érdekes, hogy közben Németországban és Kínában is óriási sikereket könyvelhettek el, nem beszélve friss győzelmükről, a brit tehetségkutató megnyeréséről. Amikor arról kérdezték Szűcs Zoltánt, vajon miért lopta be magát a csapat a brit emberek szívébe, azt felelte: "Úgy gondolom, a brit egy nagyon érzelmes nemzet."

Szólt arról is, hogy a legnagyobb fellépésük Magyarországon a 2012-es londoni olimpia budapesti gálaműsorán volt a budapesti Művészetek Palotájában, de alig említették meg őket a helyi sajtóban. A nevük ismeretlenként csengett otthon, egészes mostanáig. Végül úgy fogalmazott: "Jó lenne a világot bejárni és táncolni, de nem akarunk örökre elköltözni, Magyarországon szeretnénk élni a jövőben is. Remélem, hogy a brit tehetségkutató sikere után több fellépési lehetőséget kapunk otthon is."

Nézd meg az Attraction lenyűgöző előadását, amit a döntőben adtak elő:

"Történelmet írtak!" - Sztárok az Attractionrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130609-az-attraction-tanccsoport-megnyerte-a-britains-got-talent-dontojet-amire.html Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-az-attraction-nyerte-a-britains-got-talent-tehetsegkutatot-angliaban.html Las Vegas-i karrier állhat az Attraction előtthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-britains-got-talent-las-vegasi-karrier-allhat-az-attraction-elott.html A magyarok is nyerhetnek a briteknélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130531-az-attraction-nevu-magyar-csapat-az-egyik-eselyes-hogy-megnyerje.html