A kismama Katalin elkeresztelte a Royal Princess hajót. Ez az utolsó nyilvános megjelenése egyedül, mielőtt a jövő hónapban világra hozza első gyermekét.

Királyi keresztelő - a nyolcadik hónapban lévő Katalin hivatalosan is elkeresztelte a gyönyörű Royal Princess hajót Southamptonban. A hercegnő, mint a hajó keresztanyja, a hagyományokhoz hűen meg is áldotta a hajót: ő vágta el azt a kötelet, amelynek végén egy üveg méregdrága pezsgő volt, amely végül nekicsattant a hajó testéhez.

Forrás: AFP
És csatt...Katalin felszentelte a hajót

Cambridge hercegnőjét a helyszínre helikopter szállította Londonból - írja a Daily Mail. Egy csodálatos, dalmatamintás Hobbs kabátot viselt a keresztelőn, amely az utolsó nyilvános fellépése egyénileg, mielőtt megszüli első gyermekét.

 

Utoljára jelenik meg Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130610-katalin-hercegno-hamarosan-szulesi-szabadsagra-megy-es-eltunik-a-nyilvanossag.html Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.html Durva kritikát kapott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130522-katalin-hercegnot-kemenyen-biralta-joan-smith-feminista-szerzo.html Kisebb baleset történt Katalin hercegnővelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-katalin-hercegno-szoknyajat-felfujta-a-szel-es-combot-villantott.html Bombahír: fiút vár Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130429-katalin-hercegno-egy-kek-babakocsit-vasarolt-igy-arra-tippelnek-hogy.html