Kezdődik a vakáció. A diákokra 11 hetes nyári szünet vár. Ezen a nyáron is rengeteg táborozási lehetőség közül lehet választani.

Ma zárul az iskolákban a 2012/2013-as tanév és kezdődik a 11 hetes nyári szünet. Idén nyáron is táborok sokasága várja a diákokat. A Táboroztatók Országos Egyesülete a honlapján akkreditált adatbázist hozott létre, így a gyerekek és a szülők típusonként kereshetnek a táborok között. De a Life.hu is összegyűjtötte a legjobb helyeket!

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Sok tanuló akar dolgozni a nyári szünet alatt. A NAV a diákmunkával összefüggő tudnivalókról minden iskolába levelet juttatott el. A szabályok alapján minden, a 16. életévét betöltött tanuló vállalhat diákmunkát, a nyári szünetekben pedig már a 15 éves kor betöltése után is lehet munkát végezni. A diákoknak ilyenkor adóazonosító jellel kell rendelkezniük, és meg kell győződniük arról, hogy a munkáltató bejelentette őket. Ellenkező esetben, ha baleset történik velük vagy megbetegednek, nem lehet kártérítési igényük - tudósít az MTI.

 

Válogass a legjobb nyári táborok közül!http://www.life.hu/anyaskodj/20130606-2013-a-legjobb-nyari-taborok.html Már neve is van a zsiráfbébinekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130611-shamsanak-kereszteltek-el-a-fovarosi-allatkert-nemreg-szuletett-kis-zsirafjat.html Kínaiak az űrben - ötödik alkalommalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130611-sikeresen-elstartolt-a-kinai-sencsou10-urhajo.html Akik elvarázsolnak - bűvészek a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130610-mozi-film-szorakozas-akik-tenyleg-elvarazsoljak-a-nezoket-.html Cyndi Lauper és darabja mindent vitthttp://www.life.hu/szorakozz/20130610-cyndi-lauper-popsztar-es-darabja-a-mr-tusarok-tarolt-az.html