Irány Las Vegas. 400 millió forintos szerződést kapott a brit tehetségkutató műsort megnyerő magyar csapat, az Attraction.

Hiába a plágiumvád, 1,2 millió fontos, vagyis 400 millió forintos szerződést kapott Las Vegasban az Attraction - tudta meg a Blikk. A világhírű Mirage Hotelben lépnek színpadra három hónapon keresztül minden este milliókért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy a Life.hu is megírta, korábban a magyar csapat nyerte meg a Britain's Got Talent tehetségkutatót, és ezzel világszerte népszerűek és ismertek lettek. A fődíj 83 millió forint volt. A lap szerint az összeg egy részéből egy új óriás projektort akarnak venni a táncosok.
A verseny után plágiummal vádolta őket a Pilobolus nevű társulat, amelynek tagjai szerint a csapat több alakzatot is átvett tőlük. Az amerikai csapat is régóta pályázott Vegasba, de nekik nem jött össze. Az Attraction viszont már gőzerővel készül, nemrég angolleckéket kezdett venni az egész társulat. Hajrá Attraction!

Simon Cowell dönt az Attraction sorsárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-sorsarol-simon-cowell-amerikai-producer-dont.html Az Attraction tagjai hazaérkeztek!http://www.life.hu/life/galeria/20130611-az-attraction-tagjai-szucsi-zoltannal-hazaerkeztek.html Attraction: "Végre megélünk a hivatásunkból"http://www.life.hu/legykepben/20130611-az-attraction-magyar-latvanyszinhaz-tortenelmet-irt.html "Történelmet írtak!" - Sztárok az Attractionrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130609-az-attraction-tanccsoport-megnyerte-a-britains-got-talent-dontojet-amire.html Az Attraction nyerte a világhírű tehetségkutatóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130608-az-attraction-nyerte-a-britains-got-talent-tehetsegkutatot-angliaban.html