Ötcsillagos hotelben nyaralnak a sztárkutyák

kutya állat luxushotel LifeNight sztár szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőrmegújító pakolások, karomápolás, fogtisztítás és királyi kényelem - a luxushotel szolgáltatásai tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a kutyusoknak.

Akár egy hollywoodi sztár, úgy kapcsolódhat ki a te kutyusod is - feltéve, ha meg tudod fizetni az ötcsillagos kutyahotel díjait. A Los Angelesben, New Yorkban és Scottsdale-ben is működő luxusszállodák kimondottan flancos gazdik még flancosabb kutyusaira szakosodtak. Sőt, a tehetős állattulajdonosoknak még az odafuvarozással sem kell bajlódniuk, hiszen a méregdrága sportkocsikkal működő sofőrszolgálat gondoskodik a kedvencek kényelmes utaztatásáról.

Forrás: dpethotels.com
Forrás: dpethotels.com

Kattints a képre, és nézd meg, micsoda kutyakörülmények között lazulnak az ebek!

Bár egy éjszakáért 220 dollárt (nagyjából 50.000 forintot) elkérnek, cserébe a kutyusok királyi kiszolgálásban részesülhetnek: méregtelenítő pakolásokkal kényeztetik őket, fogtisztításokon vehetnek részt, ha pedig elfáradtak, hatalmas ágyból nézhetik "kedvenc" műsoraikat. A gazdi kérésére pedig bármilyen ételt elkészítenek a kutyusnak.
A hotelben egyébként számos hollywoodi híresség és rendező állatkája megszállt már. Ezen pedig cseppet sem csodálkozunk...

Rostás Bianka
Rostás Bianka
Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.