Ezen a héten is alkottak a sztárok. A zenei sikerek, a tévés bakik és az édes kisbabák is fontos szerepet kaptak. A Life.hu most is rajta tartotta az ujját a celebvilág lüktető ütőerén, így volt miből szemezgetni a heti bulvárkoktélba.

Ezen a héten is több sztár mutatta meg kisgyermekét, vagy jelentette be terhességét. Kistestvért kap például Balássy Betty és Varga Feri kislánya, Rozi, de első gyermekével terhes Alesha Dixon brit énekesnő is. Ismét láthattuk Shakira és Milan Piqué babáját a Voice stúdiójában, megcsodálhattuk Channing Tatum újszülött kislányát, de még a kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic is betekintést engedett családi fotóalbumukba.

Forrás: Facebook.com/NickVujicicFans

Mindeközben Katalin hercegnő a hírek szerint július 12-re van kiírva a már most vagyonokat érő trónörökössel. Ugyanerre a napra tervezte szülését Kim Kardashian is, a celeblány azonban a vártnál öt héttel korábban világra hozta gyermekét. Míg a hercegi pár titkolózik a baba nemét illetően, addig Kim és párja, Kanye West azonnal tudatták a világgal, hogy kislányuk lett, és a kicsi nevét is elárulták.

Nagy a boldogság most Kanye West életében, ugyanis nemcsak apa lett, de megjelent legújabb lemeze is. Ezen a korongon található a New Slaves című dal is, melynek utolsó perceiben használta fel a Gyöngyhajú lány című Omega-számot. Presser Gábor egyik munkatársa azonban megerősítette, hogy nem történt csalás. Nem volt azonban ekkora szerencséje a Neoton Família tagjainak, akiknek érzésük szerint vállalhatatlan körülmények között kellett, hogy fellépjenek.Csepregi Éva például egy szétszakított szemeteszsák mögött öltözött át, hogy ne kelljen fehérneműben a férfiak előtt állnia. ByeAlexnek viszont nincs oka panaszra. Egy igazi világsztár is rajong ugyanis a magyar énekes Kedvesem című daláért. A slágert ráadásul általános iskolások is feldolgozták az évzárójukra.

Forrás: MTVA

A TV2 izgalmas hetet zárt a héten. Először Tatár Csilla vezetett műsort egy falatnyi bikiniben, aztán Várkonyi Andrea fején landolt egy hatalmas légy. A hét legfőbb eseménye a kereskedelmi csatornánál azonban mégiscsak az volt, amikor egy csupasz péniszt ábrázoló vágókép keveredett a képernyőre.

Csupasz pénisz tűnt fel a Mokkábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130621-egy-meztelen-pasi-es-logo-ferfiassaga-bukkant-fel-a-tv2.html Sztárszerelmek: a korkülönbség nem akadályhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130620-woody-allen-es-soonyi-flavio-briatore-es-elisabetta-gregoraci-michael.html Lakatos Márknak nem tetszik a férfias orrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lakatos-mark-stylist-az-en-is-menyasszony-vagyok-cimu-musorban.html Megvan A szürke ötven árnyalatának rendezőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-sam-taylorjohnson-rendezi-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-regeny-filmvaltozatat.html 25 év után bomlik fel a sikercsapathttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130619-mozi-szorakozas-bucsukoncert-25-ev-utan-bomlik-fel-a.html Gyere velünk moziba! Dal Marionnak jegyeket nyerhetszhttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-nyeremenyjatek-a-lifehun-nyerj-mozijegyet-a-dal-marionnak-cimu-filmre.html