Mark Zuckerberg egy édes videót posztolt Instagram oldalára, amelyen pulija pacsit ad neki.

Mark Zuckerberg is kipróbálta az Instagram legújabb funkcióját, a rövid videók készítését - tudósít az Origo hírportál. A Facebook alapítója pulijáról, Beastről rakott fel egy cuki felvételt, amin a kutyus pacsit ad neki. A végén pedig jutalomfalatot is kap.

Forrás: Instagram/Zuck
A képre kattintva megnézheted a videót!

A Facebook alapítója két évvel ezelőtt vette a blökit egy amerikai tenyésztőtől. Ahogy a Life.hu is megírta, Zuckerberg és felesége június elején jártak Magyarországon, és egy kisújszállási pulitenyészeten is tiszteletüket tették. Állítólag nem akarnak még egy pulit, csak érdeklődtek a fajta iránt.

Terhes Mark Zuckerberg felesége?http://www.life.hu/legykepben/20130528-mark-zuckerberg-a-facebook-alapitoja-budapesten-sorozott-felesegevel.html Pulik miatt járt itt Zuckerberg?http://www.life.hu/legykepben/20130603-mark-zuckerberg-facebookalapito-a-kisujszallasi-ludas-matyi-puli-tenyeszet-vezetojenel.html Magyar pulit vett a híres milliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-pulit-vett-mark-zuckerberg.html Hihetetlen! George Michael már 50 éveshttp://www.life.hu/szorakozz/20130623-george-michael-brit-popenekes-50-szuletesnapjat-unnepli-junius-25en.html Ferenc pápa nem ment el a koncertrehttp://www.life.hu/szorakozz/20130623-ferenc-papa-nem-ment-el-a-tiszteletere-adott-koncertre-mert.html