Aaron Carter fotókat posztolt ki verése után sérüléseiről az internetre. Jól helybenhagyták az énekest!

Aaron Carter kezét és arcát hétvége óta zúzódások borítják, amikről fotót is készített és föltette az internetre. A 25 éves énekest - aki a Backstreet Boys-os Nick Carter öccse - Bostonban támadta meg néhány fiatal. Aaron éppen koncertjéről tartott hotelje felé, mikor rátámadtak négyen.

Forrás: AFP, Instagram/Aaron Carter


Carter az eset után nem sokkal kiírta saját közösségi oldalára is a történteket, és képeket posztolt összevert arcáról és kézfejéről. Az "I Want Candy" énekese elmondta a TMZ-nek, hogy miután elhagyta egy éttermet, egy férfi kiabált utána: "Hallottam, hogy csinálsz egy show-t. Ez a város New Kids-es." Aaron később azt mondta, hogy a helyszínen ezután három másik srác is kiugrott a Chevy Malibuból, és megverte őt. Állítólag a popsztárnak is sikerült néhány találatot bevinnie, mielőtt a banda elmenekült volna. Később a Twitter követőinek ezzel a mondattal büszkélkedett: "6. danos, feketeöves muay thai bokszoló vagyok... Elvesztették".

Carter rendőrségi feljelentést nem tett, mert véleménye szerint az "túl lányos" lenne - írja a Daily Mail.

 

Tündéri kistestvére született Selena Gomeznekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130626-selena-gomez-enekesnonek-kistestvere-szuletett-akit-imad.html Eldobta melltartóját a 40 éves színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20130626-alyssa-milano-szineszno-melltarto-nelkul-vigyorog-egy-magazin-cimlapjan.html Baleset az Éjjel-Nappal Budapest forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-baleset-tortent-az-ejjelnappal-budapest-forgatasan-az-egyik-stabtag-megserult.html A nagyi miatt akart öngyilkos lenni Jacko lánya?http://www.life.hu/gyogyulj/20130626-michael-jackson-lanya-paris-jackson-a-szigoru-nagymama-miatt-akart.html Nagyon fut a szekér a Baldwin-lánynakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130626-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland-baldwin-cimlaplany-lett.html Kitálalt a háttérbe húzódott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-szabo-eszter-a-megasztar-3ban-feltunt-enekesno-blogjaban-kitalalt.html Korinna személyisége nem elég királynői?http://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinna-2013as-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasanak-szemelyisege-nem.html Bordáját törték Szita Bence gyilkosánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szita-bence-egyik-gyilkosanakb-jozsefnek-eltorte-bordajat-a-cellatarsa-a.html