Victoria Beckham szerint férje nagyszerű színész lenne, és szívesen viszontlátná őt a híres 007-es ügynök szerepében.

Victoria Beckham szerint férje lehetne a következő 007-es ügynök. A Spice Girls egykori üdvöskéje úgy véli, szerelme a tökéletes jelölt a szerepre, ha a mostani Bond, Daniel Craig esetleg úgy gondolja, ideje abbahagyni a szuperkémkedést.

Forrás: AFP
David és Victoria Beckham

A focistafeleség egy interjú során mondta el terveit, amivel David azonban nem igazán értett egyet. Szerényen úgy fogalmazott: "Nem szerepel a terveim között a színészet. Nem hinném, hogy jó lennék benne." Victoria viszont hevesen tiltakozott: "Szerintem nagyon jó színész lennél!" - fakadt ki. Lehet, hogy felesége addig győzködi, amíg az egykori futballsztár végül tényleg kémkütyükre cseréli a focilabdát?

Mégis ember Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130624-victoria-beckham-divattervezo-vegre-bebizonyitotta-hogy-tud-mosolyogni.html Victoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html Tökéletes szülő David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-david-es-victoria-beckham-a-legjobb-minta-minden-anyukanak-es.html Kis hercegnő, hurkákkal - Az egyéves Harper Seven sem maradhatott le Victoria divatbemutatójárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-harper-seven-is-reszt-vett-victoria-divatbemutatojan.html