Beyoncé bevallotta, hogy utálja visszahallgatni saját hangját. Tündéri kislánya viszont nagy rajongója.

Nem bírja elviselni saját ének-és beszédhangját Beyoncé. A 31 éves díva szerint mindenki így van ezzel. "Hallom, ahogy ez a kis, őrült hang kijön ebből a gyönyörű nőből, ami nagyon fura." Szerencsére 17 hónapos kislánya nagy rajongója édesanyjának.

Forrás: Tumblr/Beyonce
Beyoncé és kislánya

Az énekesnő az új animációs rajzfilmben, az Epicben vállalta el Tara királynő szerepét. Néhány jelenetet már megmutatott Blue Ivy-nak, aki imádta. "Annyira pici még, néhány percnél tovább nem tud figyelni egy dologra, de a filmet megnézte, csodálkozva felismert és le volt nyűgözve" - mesélte a sztár, aki egy újabb csodálatos képet posztolt kettejükről. A híresség szerencsére gyakran kényeztet el bennünket a tüneményes kislányról szóló képekkel.

 

Ilyen lapos Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130619-beyonce-enekesno-megmutatta-feszes-lapos-hasat-es-ezzel-cafolta-a.html Csontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.html Intim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.html Sosem látott képek kerültek elő Beyoncérólhttp://www.life.hu/szepulj/20130529-lifenight-sosem-latott-tablokepek-kerultek-elo-a-grammydijas-rb-enekesnorol.html Nem jön a baba Beyoncénálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130521-beyonce-ferje-jayz-tagadja-hogy-az-enekesno-masodik-gyerekukkel-varandos.html