Ősszel állítják színpadra a Broadwayn az A Night With Janis Joplin (Egy éjszaka Janis Joplinnal) című musicalt Mary Bridget Davies főszereplésével.

A musicalt szeptember 20-től játsszák New York színházi negyedében, a Lyceum Theaterben. A zenés előadás írója és rendezője Randy Johnson. A darabban Joplin olyan sikerszámai csendülnek fel, mint a Piece of My Heart, a Mercedes Benz, a Me and Bobby McGee vagy a Summertime. A dalokat élő zenekar kíséri majd a színpadon - közölték a darab producerei.

Forrás: AFP

A legendás énekesnő és dalszerző nevét a hatvanas években ismerte meg a világ. A rock 'n roll királynőként és a pszichedelikus soul királynőjeként emlegetett művész festett és táncolt is. A Rolling Stone magazin 2004-ben minden idők száz legnagyobb művésze közül a 46. helyre sorolta. 1995-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokában is helyet kapott. Joplin 1970-ben hunyt el Hollywoodban heroin-túladagolás következtében.
Davis már korábban is alakította Joplint. Szerepelt az It Aint't Nothin' But Blues című musical revüben és a Love, Janis című musicalben is.

Forrás: MTI

 

Majka minden megkeresett pénzét elköltihttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-majka-csaladjara-es-a-szorakozasra-kolti-a-megkeresett-penzet-es.html Jennifer Lopez az amerikai filmakadémia új tagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-emmanuelle-riva-jennifer-lopez-es-prince-az-amerikai-filmakademia-uj.html David Beckham lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/szorakozz/20130627-victoria-beckham-divattervezo-szerint-ferje-david-beckham-focista-lenne-a.html Lakatos Márk az óvónőit is átöltöztette volnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130629-lakatos-mark-stylist-a-tv2n-nem-csak-holgyeknek-hanem-paroknak.html Fura dolog tekeredik Justin Theroux nacijábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-justin-theroux-szinesz-nadragjaban-valami-furan-kunkorodott-futas-kozben.html Szertartás közben flashmobozott a párhttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-lifenight-eskuvoi-flashmob-szertartas-kozben-tancolt-az-ifju-par.html Orális szexet ígér Károlynak Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-sharon-osbourne-oralis-szexet-ajanlott-fel-karoly-hercegnek-egy-nemesi.html Feleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html