Augusztustól az államé lesz az Erzsébet téri Kulturális Központ, benne az Akváriummal. Egyelőre annyit tudni, hogy sokoldalú kulturális központot szeretnének a helyére. Az viszont biztos, hogy a klub határozatlan időre bezár - írja az Origo.

Augusztus 1-jével ingyenesen az állam tulajdonába kerül, ezután pedig határozatlan időre bezár az Akvárium Klub. Az Erzsébet téren kilencévnyi működés után, tavaly februárban került lakat a Gödör Klubra, és kezdte meg működését az Akvárium.

Forrás: Facebook/Akvárium Klub Official

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a hvg.hu kérdéseire azt írta: "az Akvárium, a volt Gödör Klub belső életterének egy jelentékeny része mind a mai napig nem készült el. A kormány ezzel a döntéssel Budapest egyik leglátogatottabb találkozási pontját torzó helyett valódi, sokoldalú kulturális és turisztikai központtá alakítja." A beruházás alatt bezár a hely. Azt, hogy pontosan mennyi időre, nem tudni.

Magyar színészek Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130628-mozi-szorakozas-program-magyar-szineszek-hollywoodban.html Letenyén éjféltől gyorsabb lesz a határátlépéshttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-letenyen-julius-elsejetol-gyorsabb-lesz-a-hataratlepes-horvatorszag-europai-unios.html Janis Joplinról szóló musical készülhttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-janis-joplin-enekesnorol-szolo-musicalt-mutatnak-be-a-broadwayn-new.html Jennifer Lopez az amerikai filmakadémia új tagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-emmanuelle-riva-jennifer-lopez-es-prince-az-amerikai-filmakademia-uj.html Lenyűgöző videó- A web legjobbjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130629-a-legjobb-webes-videok-lenyugozo-osszeallitasa.html