Katalin hercegnő néhány napon belül világra hozza kisbabáját, de a fél világ addig is azt találgatja, kisfia vagy kislánya lesz-e a párnak. De szerelemből és villantásokból sem volt hiány ezúttal sem. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Katalin és Vilmos gyermekét várja a világ

Babalázban ég a fél világ. Ha a korábbi hírek igazak, a baba július 13-a környékén születik meg, persze ez egyáltalán nem biztos. Az azonban igen, hogy amint világra jön a trónörökös, ünneplések sora veszi kezdetét. A Niagara-vízesést például rózsaszínre vagy kékre festik majd. Katalint hónapok óta elhalmozzák ajándékokkal: a finn kormány például egy meglepő ajándékkal lepte meg a párt. Vilmos és felesége óvszereket is kapott a kis trónörökös közelgő születése alkalmából. A boldogságot azonban beárnyékolja az, hogy Vilmos herceg korábbi testőre szerint a hercegi pár gyermeke veszélyben lesz Berkshire-ben, Katalin szüleinél, és ott könnyen el is rabolhatják a picit. Reméljük, ez nem fog megtörténni.

Forrás: AFP

Zajlik az élet a Barátok közt háza táján

A népszerű sorozatot nyáron nélkülöznünk kell a hétköznapokban, de a színészek azért nem pihennek. A sorozat Novák Lacija, Tihanyi-Tóth Csaba például fogyókúrázik, és már hat kilótól sikerült megszabadulnia. Hogy pontosan milyen módszerrel, arról itt olvashatsz. A héten az is kiderült, hogy Varga Izabella törött bordája miatt nem folytatja a táncot civilben, amit a Szombat Esti Lázban elkezdett. "Elég hosszú ideig tartott, amíg meggyógyultam. A döntőt már úgy csináltam végig, hogy fájdalomcsillapító tapaszok borították a testemet, és amikor utána megröntgeneztek kiderült, hogy el van törve a bordám" - mesélte a színésznő. A sorozat egykori Magdi anyusa, Fodor Zsóka színésznő pedig egy érdekes szerepet kapott: vízimentőnek állt, haját lobogtatta a szélben, miközben futott a vízparton, hogy életet mentsen - persze csak egy reklámfilm erejéig.

Forrás: Meridian Media

Szerelem a köbön

A közelmúltban két csinos magyar sportolólány is elkelt. Hosszú Katinka úszónő hamarosan oltár elé áll, a hírt maga Katinka osztotta meg a legnagyobb közösségi oldalon. "Örömmel jelentem be, hogy Shane és én úgy döntöttünk, augusztus végen összeházasodunk!" - írta boldogan a sportoló. A szöszi kézis lány, Tápai Szabina is elkelt: hozzáment az egyik legszexibb magyar pasihoz, Kucsera Gáborhoz. A lagziról itt írtunk bővebben. A dögös Nicole Scherzinger azonban nem ilyen szerencsés: ő és kedvese, Lewis Hamilton autóversenyző öt év után szakítottak.

Forrás: kucseragabor.gportal.hu

Mutass valamit!

A jó idő a szokottnál is nagyobb kedvet csinált a sztároknak a villantáshoz. Tóth Vera énekesnő egy szokatlanul merész képett tett fel magáról az internetre, melyet itt nézhetsz meg. Selena Gomez egy nagyon dögös szettben lépett fel a napokban, de a róla készült fotókon jól látszik, hogy a sztár elfelejtett bugyit venni. Goldie Hawn is jó passzban volt: a napokban a 67 éves sztár bikinire vetkőzött. Végül mutatunk néhány nagyon szép képet: Jade Beall fotós a Gyönyörű test projekt keretében dolgozta fel a kismamák testének változásait a szülés előtt és után.

Forrás: Facebook/JadeBeallPhotography

Ki számít rossz anyának?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130703-mozi-szorakozas-film-toszkan-szepseg-ki-szamit-rossz-anyanak.html Így lehet aludni függőleges sziklafalonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-lifenight-igy-lehet-aludni-hegymaszas-kozben-egy-fuggoleges-sziklafalon.html Johnny Depp élő adásban csókolt meg egy férfithttp://www.life.hu/szorakozz/20130703-johnny-depp-szinesz-elo-adasban-megcsokolta-jimmy-kimmelt-az-esti.html Paris Hilton hableánynak érzi magáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-lifenight-paris-hilton-celeblanmedences-fotozasa-video.html Pistoriust perlik exbarátnőjének szüleihttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-oscar-pistorius-parafutotol-varnak-anyagi-kompenzaciot-a-meggyilkolt-reeva-steenkamp.html Ennyi volt - bezár az Akváriumhttp://www.life.hu/szorakozz/20130702-az-erzsebet-teri-akvarium-klub-augusztustol-az-allame-lesz-es.html Magyar színészek Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130628-mozi-szorakozas-program-magyar-szineszek-hollywoodban.html