Nyári filmtipp csajoknak - Nászfrász

mozi szórakozás program szabadidő programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs kedvetek moziba menni a pasiddal vagy a barátnőiddel, de szívesen néznétek egy jó filmet valamelyik este néhány laza jeges rozéfröccs társaságában? A számítógépeden, okostelefonodon vagy a táblagépeden is megteheted mindezt. Íme a Life.hu ajánlata.

Az most teljesen mindegy, hogy régóta jártok együtt és már az esküvőt tervezgetitek a pasiddal, vagy alig pár napja ismeritek egymást, esetleg a csajokkal szeretnétek magatokat könnyesre nevetni: a Nászfrász című filmen biztos, hogy jól fogtok szórakozni. Mert ez a kacagtató 2007-es vígjáték, amelynek főszereplője Robin Williams (aki olyan nevezetes alkotásokat jegyez, mint pl. Garp szerint a világ, az Ébredések, Jó reggelt, Vietnam vagy a Holt költők társasága) most Frank tiszteletes szerepében épp a nagy nap előtt akarja összeugrasztani a párokat, persze nem akárhogy. Teszi mindezt azért, mert meg van győződve arról, hogy a válások legfőbb oka a házasság, így a jegyesoktatás felér nála egy komolyabb katonai kiképzéssel. Hogy pontosan milyen feladatokat talál ki a leendő házasoknak, az legyen a film meglepetése, de egy biztos: az esküvőt lehet, tényleg nem árt alaposan meggondolni.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!


Forrás: www.apple.com
Forrás: www.apple.com
Játssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!



Ki számít rossz anyának?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130703-mozi-szorakozas-film-toszkan-szepseg-ki-szamit-rossz-anyanak.htmlMagyar színészek Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130628-mozi-szorakozas-program-magyar-szineszek-hollywoodban.htmlFeleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.htmlBankrablás varázslattalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130612-mozi-szorakozas-program-bankrablas-varazslattal.htmlCsaládi titkok a pincébenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130605-en-es-te-csaladi-titkok-a-pinceben.htmlA világ legsikeresebb filmjei - 100 év csúcstartóihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130523-szorakozas-film-mozi-a-vilag-legsikeresebb-filmjei-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.