Nincs kedvetek moziba menni a pasiddal vagy a barátnőiddel, de szívesen néznétek egy jó filmet valamelyik este néhány laza jeges rozéfröccs társaságában? A számítógépeden, okostelefonodon vagy a táblagépeden is megteheted mindezt. Íme a Life.hu ajánlata.

A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet sorsolunk ki.
Játssz velünk és nyerj!


Abból csak jó sülhet ki, ha Meryl Streep (A szarvasvadász, Sophie választása, Kísértetház, A szív hídjai, Marvin szobája, Az órák - hogy csak néhányat említsünk az amerikai színésznő zseniális alakításai közül) arra próbálja rávenni Tommy Lee Jonest (A hóhér dala, A szénbányász lánya, JFK - A nyitott dosszié, Úszó erőd, A szökevény, Nem vénnek való vidék) egy amerikai vígjátékban, hogy - filmbeli szerepüknek megfelelően - jó néhány együtt töltött évtized után újra szítsák fel a tüzet a hálószobában. Ehhez még azt is sikerül elérnie a folyton kételkedő és a szokásaihoz mereven ragaszkodó férjénél, hogy keressék fel a Great Hope Springs nevű  kisvárosban élő híres párterapeutát, aki segítségükre lehet. A sok humorral fűszerezett sztorit nem csak kedd estére ajánljuk: bármikor elő lehet szedni, ha egy jót szeretnél nevetni, vagy úgy érzed, ráférne egy kis renoválás a párkapcsolatodra.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZJiB8ezobmk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 


Forrás: www.apple.comJátssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!


 

Ki számít rossz anyának?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130703-mozi-szorakozas-film-toszkan-szepseg-ki-szamit-rossz-anyanak.html Magyar színészek Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130628-mozi-szorakozas-program-magyar-szineszek-hollywoodban.html Feleslegesen forgatott nálunk Brad Pitthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130626-mozi-szorakozas-z-vilaghaboru-feleslegesen-forgatott-nalunk-brad-pitt.html Bankrablás varázslattalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130612-mozi-szorakozas-program-bankrablas-varazslattal.html Családi titkok a pincébenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130605-en-es-te-csaladi-titkok-a-pinceben.html A világ legsikeresebb filmjei - 100 év csúcstartóihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130523-szorakozas-film-mozi-a-vilag-legsikeresebb-filmjei-az.html