Óriási műalkotást csodálnak a londoni Hyde Parkban. A Büszkeség és balítélet című angol mini televíziós sorozat szívtiprójának, a Colin Firth által alakított Mr. Darcynak a szobra emelkedik ki a Serpentine tóból.

A Colin Firth-szobor 3,7 méter magas és üveggyapotból készült. Körbe lehet úszni vagy éppen vízibiciklizni. Az alkotás azt a legendás pillanatot örökíti meg, amikor Darcy testre tapadó vizes ingben kiemelkedik a habokból. A sorozat Jane Austen 1813-ban megjelent, azonos című regénye alapján készült - írja az MTI.

Forrás: Youtube
A gigantikus Darcy-szobor

A jelenet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Colin Firth - aki mostanában sokat fogyott - az egyik legnagyobb szexszimbólumok közé emelkedjen. A szobor megalkotóinak egyike, Toby Crowther szerint a mű kiindulópontja a tójelenet volt, de Jane Austen romantikus hősének más karakterjegyeit is igyekeztek belegyúrni. Az alkotást számos helyszínen bemutatják, mielőtt elhelyezik az északnyugat-angliai Lyme Park egyik tavában, ahol a híres jelenetet annak idején felvették. Ebben a videóban megnézhetitek, hogyan állították a gigaszobrot a tó közepére:

 

Lerészegedett a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130710-brandi-glanville-valosagshowsztar-berugott-cicit-es-popsit-villantott-londonban.html Az északi lányok a legszebbekhttp://www.life.hu/szorakozz/20130709-lifenight-szepsegkiralyno-valasztasok-gyoztesei-1951-es-1952-sved-es-finn.html Büdös virág tartja lázban Belgiumothttp://www.life.hu/szorakozz/20130709-kinyilt-a-vilag-legnagyobb-viraga-az-orias-titangyoker-amely-dogszagot.html 7 híres film, ami másképp ért volna végethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130708-mozi-film-szorakozas-7-hires-film-ami-maskepp-ert.html Pucér modell népszerűsíti a focit (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130704-lifenight-meztelen-modell-nepszerusiti-a-focit-egy-pucer-magazin-cimlappal.html