Louis Smith a Gay Times magazin címlapján mutatta meg kidolgozott testét.

 

Ha eddig nem jegyezted meg Louis Smith nevét, ezután a fotója után biztosan meg fogod. A brit tornász a 2012-es olimpiai játékokon indult, ahol Berki Krisztiánt követte a dobogó második fokán. Bár az aranyat nem sikerült megszereznie (amit egyébként sokáig nehezen tudott feldolgozni), egy magazin címlapfotóját azonban úgy tűnik, igen. A 24 éves sportoló a provokatív címet viselő Gay Times borítóképén szerepel, ahol mindössze egy apró türkiz színű fürdőnadrág takarja a jamaicai származású srác legnemesebb testrészét. 

Forrás: Gay Times magazin

 

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Ezért gyúrja magát izmosra a sármos színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130618-lifenight-megmutatta-izmos-testet-es-elarulta-titkat-a-true-blood.html Kissé megőszült a sármos George Clooneyhttp://www.life.hu/life/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.html Állatok ezreit ölik meg az olimpia kedvéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130417-tobb-ezer-kobor-kutyat-es-macskat-irtanak-ki-a-jovo.html Ismét szingli az olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/szeress/20130102-szakitott-baratnojevel-michael-phelps-a-modell-megan-rosseeval.html Elárulta, hogy mire költi olimpiai jutalmát a sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cseh-laci-elarulta-hogy-napelemekre-es-felkeszulesere-kolti-20-millio.html