Dzsohar Carnajev, a bostoni robbantás gyanúsítottja szerepel a Rolling Stone magazin legfrissebb címlapján. A fotó óriási felháborodást okozott.

"Bombázó" a címlapon - ezúttal azonban szó szerint kell érteni. Dzsohar Carnajevből, aki az augusztusi Boston maraton finisében robbantott, helyes rock sztárt faragtak. A híres Rolling Stone magazin címlapjáról néz vissza ránk.

Forrás: rollingstone.com

A fotó kicsapta a biztosítékot. Sokak szerint ugyanis az újság szexis ikonként mutatja be, és idealizálja az iszlám terroristát. A címlap egyébként kísértetiesen hasonlít a fiatal Bob Dylanre, vagy a The Doors énekesére, Jim Morrisonra. Az újság viszont azt mondja, csupán szerették volna bemutatni azt, hogyan lett egy egykor kedves fiúból szörnyeteg, akit beszippantott a radikális iszlám. Azzal védekeznek továbbá, hogy ugyanez a fotó korábban már több magazinban, például a The New York Times-ban is megjelent már.

Dzsohar Carnajev múlt szerdán ártatlannak vallotta magát a bíróságon. A vád szerint bátyjával, Tamerlan Carnajevvel követték el a robbantásokat, amelyek során három ember meghalt és több mint 260-an megsebesültek.

Matt Damon iskolatársai voltak a bostoni merénylőkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130425-matt-damon-szinesz-kozepiskolajaba-jartak-a-bostoni-merenylet-elkovetoi.html Nem először gyilkolt a bostoni merénylőhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-dzsohar-carnajev-a-bostoni-merenylet-eletben-maradt-gyanusitottja-egy-szot.html A bostoni robbantás merénylője megnémulthttp://www.life.hu/legykepben/20130421-bostoni-robbantas-a-feltetelezett-merenylo-dzsohar-carnajev-a-torkan.html Őrizetbe vették a másik bostoni merénylőthttp://www.life.hu/legykepben/20130420-orizetbe-vettek-a-bostoni-merenyletek-masodik-gyanusitottjat-a-19-eves.html Ő az, aki megúszta a bostoni merényletet és a texasi robbanást ishttp://www.life.hu/legykepben/20130419-egy-texasi-ferfi-ott-volt-a-bostoni-merenylet-es-a.html